Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RICHARD WILLIAMS

Potresna priča u obitelji slavnih teniskih sestara Williams: 'Već sam trebao biti mrtav'

Miami Grand Prix
MIKE SEGAR/REUTERS
21.06.2023.
u 11:09

Otac Serena i Venus Williams ženio se tri puta i dobio devetero djece

Richard Williams, trener i otac legendarnih tenisačica Serene i Venus, u svom je dokumentarcu progovorio o životu i karijerama svojih kćeri. 'On the Line: The Story of Richard Williams', zove se njegov dokumentarac, a sadrži neke elemente iz prošlosti i početka njegove teniske trenerske karijere.

- Mislio sam da mogu proživjeti život svojih kćeri i da mogu zaraditi milijune. Rođen sam u Shreveportu, Louisiana, u četvrti Cedar Grove.  Cijelog mog života sam morao biti hrabar, ali do sada sam trebao biti mrtav. Morao sam da idem dalje. Da li Venus i Serena mogu zaraditi milione dolara? Nije bilo pitanja. Moga da naprave jedan milion malim – rekao je u najavi dokumentarca Ričard.

Njegova teniska karijera započela je davne 1994. godine, s Venus i Serenom osvojio je sve što se moglo osvojiti. Sva četiri Grand Slama po više puta, zlatne medalje na Olimpijskim igrama, najveći trofeji u singlu i paru...

VEZANI ČLANCI:

Williams je ranije pričao koliko puta se susreo sa rasizmom u svom rodnom mjestu, a tri puta se ženio i iz tih brakova ima ukupno devetero djece. 

Komentara 2

DU
Deleted user
16:39 21.06.2023.

sestre Williams : " već sam trebao biti mršav "

MA
marinalučica
16:11 21.06.2023.

Čudan prijevod: "Da li Venus i Serena mogu zaraditi milione dolara? Nije bilo pitanja. Moga da naprave jedan milion malim – rekao je u najavi dokumentarca Ričard". Zašto nije bilo pitanja? Gdje su nestala? Kako se pravi jedan milijun malim?? Tko je Richard a tko Ričard? I sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije