Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN - LOKOMOTIVA 1:0

Poredski donio tri boda Slavenu

Nogomet
07.11.2009.
u 17:57

U 14. kolu Prve HNL nogometaši Slaven Belupa upisali su domaću 1:0 pobjedu protiv zagrebačke Lokomotive. Jedini pogodak na utakmici postigao je Poredski u 41. minuti.

Niz odličnih prigoda propustili su igrači Slavena Belupa u prvih 40 minuta igre, da bi se mreža Kelave zatresla minutu kasnije. Posavec i Csizmadia su vrlo dobro izmijenili dvostruko dodavanje, Mađar je ubacio loptu pred vrata Lokomotive, a Poredski spretno poslao u mrežu Kelave, koji je do primljenog pogotka obranio niz teških udaraca farmaceuta i bio najbolji igrač Zagrepčana.

U nastavku susreta Koprivničanci su krenuli vrlo agresivno, te u 49., 50. i 55. minuti imali stopostotne prigode, ali se vratar Kelava opet istaknuo sjajnim obranama. Najozbiljniju prigodu za izjednačenje propustio je Peko u 63. minuti kada je pucao s nekoliko metara, ali je jedan obrambeni igrač Slavena Belupa loptu izbacio u korner.

Farmaceuti i dalje imaju znatno više od igre, ali gosti vrlo dobro zatvaraju prilaze svojim vratima u čemu im pomaže i raskvašeni travnjak. I onda najbolja prigoda Lokosa. Šafarić je izgubio loptu na svojoj polovici, Pandža se sjurio u kazneni prostor domaćina, ali je gostujući igrač loptu poslao pokraj lijeve vratnice.

U posljednjim minutama Lokomotiva je činila krajnje napore ne bi li ipak izjednačila rezultat, još jednu dobru priliku imao je Pandža u 79. minuti, no bez prave završnice. Slaven su muči da zadrži minimalnu prednost i jedva u tome uspjeva te tri nova boda zasluženo osvaja. Iako su Zagrepčani u Koprivnici nastupili u oslabljenom sastavu predstavili su dobrom izdanjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije