Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođena utakmica

Poljudski derbi između Hajduka i Dinama igra se 10. kolovoza

Dinamo - Hajduk
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/11
21.07.2016.
u 13:55

Utakmica 2. kola HNL-a između Hajduka i Dinama (19 sati) igra se 10. kolovoza u Poljudu

Derbi 2. kola HNL-a između Hajduka i Dinama koji se u nedjelju (24. srpnja) trebao igrati u Poljudu je odgođen. Odluka je to Udruge prvoligaša koju je potisao Josip Brezni. Utakmica će se igrati 10. kolovoza, počinje u 19 sati.

Iz Hajduka su poručili kako će kupljene ulaznice vrijediti i za taj datum. a oni koji žele mogu dobiti povrat novca.

Razlog odgode su europske utakmice koje igraju hrvatski klubovi. U Europskoj ligi Hajduk večeras igra protiv Iasija, a Dinamo već u utorak u Maksimiru čeka svog imenjaka iz Tbilisija u 3. pretkolu Lige prvaka.

>>Junak Pjaca uz ovacije napustio Dinamo: Nadam se da ćemo se susresti u Ligi prvaka

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:36 21.07.2016.

Kaj naštimanjka!.....Hajduk je oštećen.....tempira formu zadnjih 11 baš za ovu tekmu i odgoda.....ma sramota kako nam smještaju..... HŽNJV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije