Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentativci
Povratak na članak

Pogledajte sjajan prvijenac Halilovića, Kalinić pogodio pa 'pocrvenio'

Hrvatski napadač u 83. minuti isključen je zbog drugog žutog kartona.

Komentari 5

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:04 22.11.2014.

Moćan je hrvatski nogomet prepun talenata, moćna je hrvatska reprezentacija, najbolja s ovih prostora unatoč šačici huligana što nam kvare raspoloženje

VL
SI
simeeee
20:27 22.11.2014.

ajmo alene, popravi snagu šuta i to će te odiliti od vrlo dobrog do vrhunskog igrača

VL
Avatar nula
nula
22:07 22.11.2014.

I Raketa je konacno pogodio , protiv ... Sevillae

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
05:37 23.11.2014.

jos da imamo Hrvatsku vladu koja bi sredila teroriste koji nas sramote bili bi u vrhu vrhova - toliko talenta koliko proizvodi dinamo nema cijela Hrvatska liga svih levela i zato je toliko ljubomore od te pete kolone koja dobiva instrukcije iz Beograda

VL
HL
HV_LAKI102
07:23 23.11.2014.

Bravo Alene! Da si vise radio na fizickoj spremi sa svojom tehnikom vec bi imao standardno mjesto u A timu Barcelone i u reprezentaciji ....samo pozuri mladi prijatelju,mi u tebi vidimo buduceg hrvatskog Mesija,znas i sam da konkurencija ne spava.....akoo mislimo biti Evropski prvaci moramo biti u svemu naj bolji,mislim da smo na dobrom putu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.