Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Juventus golovima Morate i Teveza srušio Real, Ronaldo zabio za neizvjestan uzvrat

Juve i Real su demantirali sve one koji su večeras očekivali čvrstu utakmicu bez puno sadržaja.

Komentari 21

MI
mismis
00:06 06.05.2015.

iako sam za Real i zao mi je kaj su izgubili,ali ovakvo podcjenjivanje Juventusa od kad su usli u polufinale je bilo prestrasno! pa nije to neka kvazi ekipa koja se nasla tu tek ta da se nade i da se popuni jos jedno mjesto u polufinalu jer je nedostajalo momcadi. nikad mi nisu bili jasni ti novinari koji su maltene davali 80% prednosti Realu. Meni je to bilo 55%:45.. I ak cemo iskreno uopce me ne cudi rezultat. Nema veze. Jos nis nije gotovo

VL
SU
Superhero
12:07 06.05.2015.

necu da se pravim kao da sam najveci ekspert o nogometu ali men se cini da je Juve sinoc zasluzeno pobijedila Real.. bolje su odigrlali i nebi bilo sramota da je Llorente dao i treci goal.. naravno, u Madridu ce biti druga prica ali nije mi jasno da vecina citatelja misle da je Juve slaba.. sto se mene tice, ipak je 5 najbolji tim u Europi trenutno (Chelsea je ispao).

VL
TM
Tim_Minchin
11:53 06.05.2015.

real neshvatljivo los jucer... mekane, lagane lopte, biranje glupih i kompliciranih rjesenja, pogotovo na svojoj polovici, ramos neprepoznatljiv, njegove duge, obicno jako tocne lopte promasivale su cilj za 15 metara, varane kao pocetnik i totalno neuigran s pepeom, isco po obicaju pimpla s onom loptom dok je ne izgubi, marcelo bez pravog prodora, bale nevidljiv, james fali gol s 2 metra, a ronaldo 1 sut na gol ako se ne varam... dobro je i proslo... u madridu se uozbiljiti i bit ce sve ok... juve skoro sve prilike sto su imali su bile rezultat direktnih gresaka realovaca...

VL
MI
mismis
10:46 06.05.2015.

spezispezi kakve ti gluposti pises. igrao je jucer Bale, di je bio?! ajde molim te. Kad ne znaju kaj ce dodaju Ronaldu ko da on moze sam protiv 11orice. Izmedu ostalog, jucer je jedini zabio dok su ostali kaj radili?! Kaj je izvodio Marcelo? Ramos jedva da je uspio ubacit koju loptu,Kross isto tak. Bale je nevidiljiv bio itd itd. Ne znam dal si gledao utakmicu ili ne, al sudeci po tvom komentaru pretpostavljam da nisi. Ne znam zakaj Chicharito nije poceo utakmicu, po meni je to greska. U svakom slucaju mislim da nije uredu od tebe ili bilokoga drugog da svu krivnju prebacuje na Ronalda jer kao sto sam vec rekla, ovo je timski sport tak da ti ovaj tvoj komentar ne drzi vodu. Di su bili svi nabrojeni igraci? Kaj je Marcelo, a poslije i Pepe radio kod prvog gola?? Daj me nemoj zezat. Najlakse je za sve okrivit Ronalda, a ne gledat kak je ekipa igrala. Jos su on i James bili jucer i najbolji.

VL
DU
Deleted user
00:07 06.05.2015.

Dobro je, sve je pod kontrolom, nema panike, u Madridu će ih Real deklasirati.

VL
DU
Deleted user
07:17 06.05.2015.

Da nebi Juve kao Porto prošao u Munchenu!?

VL
SP
Spezispezi
08:37 06.05.2015.

Realu će se dogoditi katastrofa s ovakvom igrom. Toliko igrača svjetske klase u jednoj ekipi, a svi nabacuju lopte samo na jednog igrača koji "mora" zabiti. Svi protivnici to već znaju, pokriješ Ronalda i riješio si utakmicu. Prave ekipe će to znati napraviti. On jednostavno uživa kad ne igra konkurencija Bale i Benzema, jer sve ide na njega; on igra svoju utakmicu, pa ako se to poklopi s interesom kluba dobro je, ako ne, nikom ništa.

VL
DU
Deleted user
00:35 06.05.2015.

Real je odigrao dobro, mislim da nije ni mogao bolje s obzirom da je odigrao tesku utakmici niti tri cijela dana prije. Uzvrat ce biti druga prica.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
07:47 06.05.2015.

Kruha i igara.

VL
IK
ikonoklast
07:43 06.05.2015.

thruthjust finale ce igrat Bayern i juve vozdra

VL
DU
Deleted user
22:45 05.05.2015.

ajmo cr7 legendo

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:20 05.05.2015.

Gazi žabare!😂😂😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.