Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB PRED GAŠENJEM
Povratak na članak

Pogledajte kako su Siščani prosvjedovali za spas Segeste

- To ne stoji i mislimo da to nije korektno prema klubu. Segesta treba biti u gradskom sustavu financiranja. Ne bih rekao ni da je to neka politička nepodobnost nas u upravi, nego očito neki animozitet između gradske vlasti i Uprave. Mi smo u klub došli u prosincu lani, zatekli ga opet u blokadi i izvukli iz blokade – rekao je Davor Ivić, direktor kluba.

Komentari 1

BL
Blender
11:27 29.04.2016.

To znaci ako ja imam firmu koja ne posluje dobro, mene ce financirati gradska uprava do besvijesti??? Onaj koji ne posluje dobro propada i to je to!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.