Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ČESTITKE SUCU DEANU'
Povratak na članak

Pogledajte kako se Mourinhov pomoćnik pokušao obračunati sa sucem

- Moram čestitati i Mikeu Deanu. Sudio je zaista fantastično i treba mu čestitati nakon dobrog suđenja. Također, čestitam i Mikeu Rileyu, koji je šef sudaca - sarkastično je poručio Mourinho.

Komentari 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:43 20.04.2014.

Kako nece popizditi kad nam nije svirao dva jedanaesterca, prvo za igranje rukom a zatim ocit prekrsaj na Ramiresu. Zatim nam je ponistio skroz regularan zgoditak i na kraju protiv nas svirao nepostojeci jedanaesterac. Sve u svemu jedna tagedija ako vec ne pljacka.

VL
Avatar flame
flame
09:53 20.04.2014.

Neka ti to bude najveća tragedija u životu:-)

VL
KE
keepitreal
11:06 20.04.2014.

Sigurno je i ovo mamic namijestio

VL
MA
magnum2013
11:23 20.04.2014.

P a ja neznam zašto se uopće ljute kad se zna tko treba biti prvi u Engleskoj, a tko u Španiji. Sudi jedan uži krug sudaca koji oćito ima sigurno zaleđe i nitko im ništa nemože. Zbog City otpomažu plavima a pojavio im se iznenada Liverpol koji igra fantastično i osvojiti će prvenstvo, što nisu računali. U španiji se dogodilo isto. Omalovažavajući Real, pojavio im se Atletiko koji će osvojiti prvenstvo. Pogledajte i u Njemačkoj. Tu je pitanje prvaka zbog kvalitete riješeno već na počletku, ali oko ostalih klubova ima komičnih situacija. I pogledajte koji suci obavljaju te prljave poslove. Onaj najmlađi, koji sudi presudne mečeve, a o onom turčinu da i ne trošimo riječi.

VL
BM
bmilun3
12:13 20.04.2014.

Jucer se na poluvremenu utakmice iskesiralo brdo para na pobjedu Chelsea! Pametnom dosta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.