Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSLOVNO IM SE SMRAČILO
Povratak na članak

Pogledajte kako je Cedevita na nevjerojatan način izgubila već dobivenu utakmicu

Cedevita je četiri sekunde prije kraja imala koš prednosti, no nakon nevjerojatne serije greška domaće momčadi lopta je došla do Sandija Čebulara koji je položio za pobjedu.

Komentari 6

ZG
zgenije
23:51 23.10.2016.

Tedeschi voli košarku, ali nema talenta niti oko. Treneri štreberi, zajedno sa strukom i managerima, uvaljuju mu poluigrače za ozbiljnu lovu. Umjesto da je prije par godina pokupovao juniorsku repku. I tome dodao jednog crnog playa i iskusnog teškog centra.tra. Imao bi punu dvoranu i pravi HR klub.

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:27 24.10.2016.

heja, heja cibosi !!!!!

VL
MI
MikiPrdekana
22:49 23.10.2016.

Veljko Mrsić haha

VL
GV
golub Vaso
22:55 23.10.2016.

umjetni klub Hiron Botinec

VL
DO
dommar36
09:36 24.10.2016.

vi novinari jedino sto znate brisat komentare...a o pisanju nemate pojma...gamad

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:10 24.10.2016.

Kad vidim kakve Zvezda kupuje igrače a kakav škart dolazi u Cedevitu, dođe mi loše. Nijedan klub na ex-yu prostorima nema takve uvjete, kao što ih ima Cedevita. A oni, umjesto da su svake godine sve bolji, igraju sve slabiji. Gledam sinoć Arapovića, Bilana, Babića... 50% su lošiji nego prošle godine. A ova tri Amerikanca su zalutala u košarku. Po mome mišljenju, treba odmah napraviti DUBOKI rez, otpustiti svu tu silnu struku, četiri Amerikamca šupirati van, dovesti pravog trenera, koji će napraviti seriozan koncept razvoja, a ovu godinu žrtvovati na konsolidaciju kluba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.