Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Štimac
Povratak na članak

Oštro osuđujem napad na Marića, ali to je samo posljedica uzrokovana glupim forsiranjem takvih arbitara

Apsolutno podržavam Hajdukovu borbu protiv ovakvog rada i funkcioniranja HNS-a, ali ne opravdavam način na koji se vodi ta borba. On je potpuno pogrešan i štetan za nas nogomet u cjelini, a svakako i za Hajduk - ističe Igor Štimac

Komentari 17

DA
davnor
14:54 23.10.2016.

E moj igore i ti si jedan od onih koji neuspjehe hajduka prebacuje na suce i druge normalno da je hajduk kao i svaki drugi klub u našoj ligi povremeno zakinut ali taj klub netreba oštećivat hoćeš ili nećeš priznat zadnjih 10 godina to je momčad koja bi trebala biti u borbi za opstanak da nema pedigre nije tome čudo jer ga vodi ulica a podržava orujunaška svita koja ima svoje ljude u vlasti zbog toga se nezna tko je nacrtao svastiku tko je pokušao ubit marića a da negovorimo o italiji i drugim nedjelima.

VL
NE
neznamja
14:50 23.10.2016.

nisu suci krvi, krivi su oni sto daju ovakvima i njemu slicnima toliko prostora. A sto se sudjenja tice bilo bi lijepo da kriticari pogledaju malo i druge evropske lige pa bi ustvrdili da se kod nas nista vise ne grijesi nego u ostalim ligama.

VL
BR
braveheart11
16:39 23.10.2016.

tip je stitio Hajduk rukama i nogama dok je bio u savezu. samo da Stimca podsjetim da je Hajduk sa najduzim stazom kada su u pitanju blokirani klubovi. sjetimo se samo kako je Šibenik prosao u poslu sa Hajdukom. daklee Hajduk mu nije htio isplatiti novce koji su bili duzni po ugovoru za Rukavinu. nakon sudova i arbitraznih komisija koje su sve potvrdile da je Hajduk duzan Sibeniku, na kraju su zavlacile i sa uplatom koja je bila presudna u izbacivanju Sibenika iz prve lige.

VL
MR
MR78
20:58 23.10.2016.

Glupo je bilo postavit tebe za izbornika ali si onda šutio.

VL
AH
Ahilej
14:44 23.10.2016.

Jako nesposoban lik.

VL
KU
kupatilo
22:15 23.10.2016.

Stimac najbolje bi bilo da ubuduce ti sudis utakmice Hajduka i dase donese zakon da klub koji nastupa protiv Hajduka nesmije briojati vise od devet igraca s tim da utakmica nekrece sa centra nego da Hajduk ima odma pravo na jedanaesterac i to sve moze ponoviti i triput ako ne postigne gol odmah.A na gostujucim utakmicama ima pravo i na tri igrača viška.Navijaci Hajduka imaju pravo unijeti pet kubika kamenja na tribine s kojima im je dozvoljeno gađati protivnicke igrace a ako to potrose u prvom poluvremenu ima pravo na jos pet u drugom.I dodatak svemu da sudac(Štimac) ima pravo dozvoliti igračima hajduka da igraju i postizu golove i iz opsajda.I nakon svega ukoliko Hajduk nebi postao prvak prvenstvo ima dase proglasi neregularnim.Ja neznam stvarno sta to jos Hajduk hoce.Daje bilo po zakonu nebi bio ni prvoligas al ko bi imao tu moc da to sprovede.Al zato su Sibenil i Varteks platili cjenu za njih.Dasu izbacilu Hajduk a morali su,danas nebi bilo ovog gos.Štimac.

VL
DU
Deleted user
16:49 23.10.2016.

Između toga izjavio je i ovo(naravno vl. kao jajdučki glasnik i mrzitelj svega hrvatskog stavlja naglasak na nešto drugo .......Tommy je zaustavljen u svojim namjerama i ovo je bio jedini logičan potez. Biti poduzetnik u ovom gradu i sudjelovati u upravljanju Hajdukom predstavlja ogroman rizik. Pametno je napravio... Ali to klubu neće donijeti ništa dobro jer ne postoji nijedan primjer u svijetu sličnog, a uspješnog funkcioniranja nogometnog kluba. Količina ulaganja uvelike diktira moguće sportske rezultate. Hajduk bi da nije ovakvih pritisaka bio mamac mnogim svjetskim mecenama, ali očito je nekima draže da oni upravljaju klubom makar još 100 godina bili osuđeni već u kolovozu svesti ambicije na borbu za treće mjesto i kriviti druge za to.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
16:08 23.10.2016.

Igor Štimac je pravi hrvat ekstra domoljubne klase koji je uvijek sve probleme i nesuglasice rješavao putem dogovora, usaglašavanja, kompromisa i eur arbitražnog suda.

VL
TO
TomoVinkovićbeatsIMT
20:29 23.10.2016.

Moralnu vertikalu I.Š. na čelo HNL-a. Sve će tada biti bolje. Reprezentacija će opet igrati onaj lepršavi nogomet kao dok je on bio na njenom kormilu a i Hajduk će vjerojatno osvojiti koje prvenstvo. Isti ovi suci koji sada sude tada više neće biti problem jer će malo modificirati kriterij suđenja. I to je to.

VL
DU
Deleted user
15:20 23.10.2016.

Njaslabiji u LP-u Dodamo li tome da je Dinamo, nakon tri kola u skupini H, statistički najbezopasniji klub Lige prvaka, sa samo dva udarca u okvir suparničkih vrata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.