Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Zürichu
Povratak na članak

Kongres nastavljen nakon lažne dojave o bombi. Palestinci prekinuli Blatterov govor!

– Spreman sam prihvatiti tezu da je predsjednik Fife odgovoran za sve, no ja bih volio podijeliti tu odgovornost. Ne mogu nadzirati sve u nogometu – poručio je Blatter.

Komentari 4

Avatar unfeeling
unfeeling
12:57 29.05.2015.

I ja sam spreman prihvatiti tezu da si ti odgovoran za sve i trebaš snositi posljedice.

VL
ST
strsljen2013
11:50 29.05.2015.

To je istina što si rekao. Ako nisi mogao kontrolirati i znati što ti rade najbliži suradnici pa kako ćeš ostale.

VL
SE
Sejo
14:02 29.05.2015.

Jasno je o cemu se ovdje radi.Rotschildi hoce da postave svog covjeka jordanskog princa,koji je vjerni zionisticki sluga kao i njegova cijela porodica.Jordanski kralj je i jedan od vodecih Iluminata,zato podmecu Blateru.A sto se tice korupcije ,sve je korumpirano

VL
Avatar Forte
Forte
14:31 29.05.2015.

Iza ovog stoje 100 % Englezi, izgubili prvenstvo od Katara pa im njihovi prijatelji Rotschild Fbi iz Amerike dolazi da hapse ljude u Svicarskoj ha ha pa ovo je smijesno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.