Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAGANA POBJEDA

Pobjedom protiv Švedske Hrvatice izborile polufinale

\'11.08.2011, Park Hallera, Dabrowa Gornicza, POL, III Gedenkturnier Agatha Mroz Olszewska, Kroatien vs Slovakei, im Bild DAMIR JURKO - COACH OF CROATIA TEAM. Foto © nph /  Newspix/ Przemek Charatynow
Pixsell
10.11.2011.
u 17:27

Odbojkašice Hrvatske pobijedile su Švedsku sa 3:0 (25:15, 25:13, 25:16) u prvoj utakmici za odlazak na OI u London 2012. godine.

 Ovom pobjedom izborile su subotnje polufinale, a da u polufinalu izbjegnu Nizozemsku, koja je ovdje po rejtingu najjača, morat će večeras biti bolje od Francuskinja.

– Protiv Šveđanki sam iskreno očekivala neizvjesniju utakmicu. Ispalo je lakše nego što smo se nadali – rekla je Biljana Gligorović, nova kapetanica reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije