Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgijska liga

Pobjeda Standarda, Čop i Andrijašević na klupi

Duje Čop
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.07.2018.
u 08:44

Lovre Kalinić nije niti konkurirao za sastav Genta jer je još uvijek na odmoru nakon osvajanja svjetskog srebra

Na otvaranju belgijskog nogometnog prvenstva Standard je pobijedio Gent 3-2, a hrvatski nogometaši Duje Čop, Franko Andrijašević i Lovre Kalinić nisu nastupili.

Golove za Standard zabili su Moussa Djenepo (10), Paul M'Poku (59-11m) i Renaud Emond (78), dok su strijelci za Gent bili Roman Jaremčuk (45+2) i Stallone Limbombe (82).

>> Pogledajte 10 Top hitova vatrenih i zašto ih volimo još više

Duje Čop nije nastupio za Standard i utakmicu je pratio s klupe za pričuve, baš kao i Franko Andrijašević na drugoj strani.

Lovre Kalinić nije niti konkurirao za sastav Genta jer je još uvijek na odmoru nakon osvajanja svjetskog srebra. Umjesto njega branio je Colin Coosemans.

Komentara 1

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:11 28.07.2018.

Taj Andrijašević nema sreče, prije je u Hajduku igrao odlično pa ga Rijeka shebala pa je u Diamu bio vrhunsi i sad opet klupa, nije trebao odlazit iz Dinama, treba na takav igrač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije