Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVEZ ČASTI
Povratak na članak

Igrači Azerbajdžana za pobjedu protiv Hrvatske dobivaju tri milijuna eura!

Azerbajdžanski savez je obećao igračima i stručnom stožeru podijeliti 3 milijuna eura ako pobijede kockaste.

Komentari 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:08 02.09.2015.

S novcem možeš kupiti položaj ali ne možeš ugled, doktora ali ne i zdravlje, krv ali ne i život, knjigu ali ne i znanje, seks ali ne i ljubav .....

VL
DU
Deleted user
09:21 02.09.2015.

Igraći Azerbajdžana 3 mile € ,a mi smo već dobili dvije utkmice bez gledatelja i minus bod na žalost.

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
10:50 02.09.2015.

Kad imaju toliko love mogli su kupiti pravog trenera. Sad će mi yugonostalgičari lupati minuse hehe to mi je nešto najdraže, ipak je decembarski njihova ikona.

VL
Avatar jebb
jebb
17:27 02.09.2015.

Lako je biti velikodusan kad znas da ti lova sigurno ostaje u dzepu. I ja im obecajem jos 5 milijuna eura, povrh ova tri... Prosinecki, popusio si.

VL
ST
Stipan
09:45 02.09.2015.

S koliko će dobiti Hrvati ako puste Azerbeidzanu da ih pobijede?

VL
ZO
zoca
10:39 02.09.2015.

Kad uzmes stvari kako jesu nisu Azerbejdzanci bez sanse ,jeste na papiru imamo super repku ,super igrace u super klubovima ali sto su oni u tim klubovima ? tek prosjecni igraci , mnogi su vodonose za vrhuske napadace koje mi trenutno nemamo zbog lose forme Mandzukica a Rakitic , Modric i ostali moraju se dobro prisjetiti kad su odlucili neku utakmicu za svoje klubove pa cak i u golijadama svojih klubova nisu u listi strijelaca,mozda su i takvi dovoljni za Azere ali samo mozda ,to ce se jos vidjeti?Nemam bas utisak da nam repka igra dobro iako smo pobijedili jednu Norvesku sa 5-1 nisam bio zadovoljan vidjenim jer ako ne bude ulazilo sa srecom onda vam se brzo okrene ledja jer nema igre..Ne svidja mi se zasto se forsira Mandzukic koji ruku na srce odavno nista nije napravio..Sretno ipak se nadam da grijesim

VL
NK
notorna_komunjara
09:22 02.09.2015.

ajmo azeri,ajmo robi srbine...zgazite te uobražene hrvate

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.