Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

”Plinari” protiv Vardara love zadnji vlak koji vodi u osminu finala

Paket24 Premijer liga, PPD Zagreb - RK Karlovac
Luka Stanzl/PIXSELL
08.12.2021.
u 18:03

– Ovo će biti teška utakmica kako za igranje tako i za gledanje. Ne znam koliko će biti lijep rukomet, no mi smo svjesni koliko nam dva boda znače.

Rukometaši PPD Zagreba i Vardara igraju (dvorana Sutinska vrela u 20.45 sati) izuzetno važnu utakmicu u elitnoj skupini Lige prvaka. “Plinari” imaju bod manje od Vardara i njima je imperativ pobjeda.

– Mi smo u nešto boljoj situaciji od zagrebaša jer i u slučaju poraza oni nam dolaze u Skoplje, a kod kuće još dočekujemo i Elverum, gdje računam na bodove. Bit će to sigurno napeta utakmica do samog kraja, na mali broj pogodaka. Vratari će odigrati velike uloge. Respektiram zagrebaše, Ivica Obrvan napravio je dobar posao u ovom dijelu sezone. Drago mi je da Srna igra sve bolje i bolje jer upravo sam ja bio taj koji ga je iz Gorice povukao u PPD Zagreb, jasno, dok sam bio trener “plinara” – rekao je Veselin Vujović, trener Vardara.

Ako netko dobro poznaje Vardar, onda je to Ivan Čupić, koji je u tom klubu proveo jako puno vremena i s njim dvaput osvojio Ligu prvaka.

– Ovo će biti teška utakmica kako za igranje tako i za gledanje. Ne znam koliko će biti lijep rukomet, no mi smo svjesni koliko nam dva boda znače. I mi i oni imamo isti cilj – proći grupu. Kako sada stvari stoje, na tablici izgleda da jedan od dva kluba neće dočekati osminu finala. Za ovu utakmicu bit ćemo kvalitetniji što se tiče igračkog kadra jer nam se vraća Mandić. Oni su dobra ekipa, igraju kvalitetno, iako tablica to ne pokazuje – rekao je Čupić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije