Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE
Povratak na članak

Pletikosa će u Spursima zaraditi milijun eura

Stipe Pletikosa sve je dogovorio s Tottenhamom, a kako pišu engleski mediji radi se o jednogodišnjoj posudbi.

Komentari 6

OB
-obrisani-
20:15 28.08.2010.

Stipe Pletikosa u Tottenhamu ngdje če od njihovog golmana učiti kako od Engleza primiti manje od pet ili četiri gola po utakmici..

VL
GO
golo
20:15 28.08.2010.

ma Stipe dosao si da budes treci vratar, koliko si uspia, bolje bi ti bilo u splitu nego da se ovi izigravaju

VL
OB
-obrisani-
20:42 28.08.2010.

Jodlar,kad ces ti ista pametno napisati ?....Ja mislim ,nikad... :-))

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:56 28.08.2010.

Da je danas Plete bio na golu a Krankyar igrao od pocetka Spursi bi imali 3 boda vise. Gomez je mozda najbolji golman premiershipa, ali ovaj Cudicini je katastrofa. Plete je sjedio na klupi uz Corluku i Modrica. U jednom trentutku jedan od njih je rekao - pa ovi bez nas igraju ko Slovenci. Nakon toga svi se grohotom nasmijase i krenuse prema svlacionici u kojoj ih je cekao namrsteni Harry. Nakon sto je Harry izgridio Jeroma i ostale koji se smatraju napadacima a ne znaju ugurat, prstom je pokazao na Pletu i rekao - sad vidis zasto smo te pozvali.

VL
OB
-obrisani-
23:25 28.08.2010.

Pa čudi me da Tottenham uz sve te klasne igrače u Premijershipu novac razbacuje za neke balkanske vanka World Cup igrače...

VL
OB
-obrisani-
13:50 29.08.2010.

Svaki dan apsolutno besplatno under/over nogometni pickovi na: http://under-over-soccer-picks.blogspot.com/

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.