Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Plavi na snijegu krenuli s pripremama za nastavak sezone

Dinamo - trening
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/11
08.01.2017.
u 13:41

Petev prvi dan nije mogao računati na stopera Leonarda Sigalija koji dolazi sutra, dok su Josip Pivarić, Mario Šitum, Dominik Livaković i Domagoj Antolić otišli s reprezentacijom na Kina kup

Hrvatski prvak Dinamo počeo je pripreme za nastavak prvenstva. Bugarski trener Ivajlo Petev jutros je obavio prozivku, a igrači su odradili prvi u nizu treninga na Hitrec Kacianu poslije dvotjednog odmora.

Petev prvi dan nije mogao računati na stopera Leonarda Sigalija koji dolazi sutra, dok su Josip Pivarić, Mario Šitum, Dominik Livaković i Domagoj Antolić otišli s reprezentacijom na Kina kup, piše Goal

Angelo Henriquez i Junior Fernandes također su u Kini zbog istog turnira kao članovi reprezentacije Čilea, dok je Hilal Soudani otišao u Gabon igrati za Alžir na Afričkom kupu nacija.

Uskoro će biti poznat i kompletan popis igrača koji kreću na pripreme za drugi dio sezone. Dinamo će par dana provesti uz Zagrebu, a zatim slijede pripreme u Međugorju i Turskoj.

Nastavak MAXtv Prve lige na rasporedu je sredinom veljače.

>>Fiorentina pristala na visoku ponudu, Nikola Kalinić ide u Kinu?

Komentara 4

DU
Deleted user
15:54 08.01.2017.

Ajmooooooooo Dinamo.

PA
Pathfinder60
14:03 08.01.2017.

Samo naprijed, vec imaju nekoliko rekorda u Ligi Sampiona. Jedino ih oni sami mogu dostignuti i tko zna, mozda i preteci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije