Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup
Povratak na članak

Plavi donirali 200.000 kuna i prošli u četvrtfinale

Bjelovar svakako ima potencijal za Drugu HNL, a dodajmo i da je gradonačelnik Antun Korušec, na primanju koje je priredio prije utakmice za Dinamovo vodstvo, istaknuo da će Bjelovar uskoro dobiti novi stadion! – Eto, svi grade, svi će dobiti stadion prije nas – uzdahnuo je Dinamov direktor Tomislav Svetina

Komentari 5

MA
magnum2013
21:04 27.10.2016.

Vrlo su zanimljivi članci "novinara" Večernjeg lista. PROFESIONALNOST I KULTURA ZRAČE IZ SVAKOG REDA. Po Jurišiću Stojanović i Šemper nude još jedan komedijaški skeč! Po nama su oni ipak bolji profesionalci i nogometaši nego Jurišić "novinar". Razlika je jedino u tome što oni nešto rade i mogu pogriješiti a "novinar" svoje laprdanje računa kao profesionalni rad, a za što nažalost prima i plaču. baš ste smiješni "novinari"!

VL
NA
Nale50
18:47 28.10.2016.

..dakle plavi su " donirali 200.000 kuna i prošli u četvrt finale"...bravo!!! i sad ispada kako ste vi korektna novina...pa vi ne znate ni pritajiti koliki ste protiv Dinama...a što mislite da ste to isto podmetnuli onim vječnim nezadovoljnicima...mi navijačima...mi navijači Dinama niti na ovo ne reagiramo..

VL
DH
dalibor.hren
08:18 30.10.2016.

Plasirali su se u drugi krug jer su donirali 200.000,00 kn!?

VL
KO
Komacero
08:23 26.10.2016.

Dinamo je saka jada neki igraci nebi smjeli nosit sveti dres niti pod razno a stranci su ocajni uz trenera koji ogranicen kojem igra bez lopte nesto nemoguce nikad ocajniji Dinamo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.