Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak utakmice

Pjaca: Zadnja utakmica u Maksimiru? Hahaha, vidjet ćemo!

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.04.2016.
u 23:03

"Najvažnija su nam opet tri boda. Mi smo svoje napravili, sada čekamo što će se sutra događati u Rijeci. Odigrali smo dobru utakmicu, ali opet previše promašivali"

Dinamo je bez većih problema stigao do još jedne prvenstvene pobjede, tima i nadomak osvajanja još jednog naslova prvaka. Puljane je danas u Maksimiru srušio (1:0) Marko Pjaca, piše Goal.com.

"Najvažnija su nam opet tri boda. Mi smo svoje napravili, sada čekamo što će se sutra događati u Rijeci. Odigrali smo dobru utakmicu, ali opet previše promašivali. To nam već polagano postaje problem, ali najvažniji su bodovi" rekao je poslije utakmice Domagoj Antolić...

Junak utakmice ponovo je bio Marko Pjaca...

"Haha, osjećam se odlično, fizički sam potpuno spreman i drago mi je što sam opet bio čovjek odluke. Pohvale trenera? To je uvijek ugodno čuti, hvala treneru na tim pohvalama. Ništa, ovu smo utakmicu pobijedili, sada idemo korak dalje. Osvojiti prvenstvo" rekao je Marko Pjaca, pa na pitanje je li mu to bio zadnji nastup u Maksimiru kratko kazao:

"Haha, vidjet ćemo. Uvijek ponavljam isto, za sada ne razmišljam o tome. Prvo moramo osvojiti prvenstvo, pa se okititi i naslovom Kupa, a onda stiže i Europsko prvenstvo."

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:27 01.05.2016.

Pjaca je super talent i ako je dobar za Dinamo Zagreb može on napraviti transfer u jake klubove Dinamo Tirana ili Dinamo Bukurešt.

HR
Hrabraja
10:05 01.05.2016.

Nije lose kad boljeg nema, ali Kramaric je u losijoj Rijeci zabio preko 20 golova (u polusezoni)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije