Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFALNA SEZONA

PITANJE DANA Hajduk se raspao, tko je glavni krivac za to?

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
08.04.2024.
u 11:29

Kao kulminacija svega došla je smjena predsjednika Lukše Jakobušića. Tako je odlučio Nadzorni odbor, a vršiteljica dužnosti predsjednice do kraja sezone bit će članica Uprave Marina Akrap.

U samo tjedan dana Hajduku se urušila sezona. Bijeli su poraženi od Lokomotive, dva puta od Dinama te od Rijeke zbog čega su ostali bez naslova u Kupu i prvenstvu.

Kao kulminacija svega došla je smjena predsjednika Lukše Jakobušića. Tako je odlučio Nadzorni odbor, a vršiteljica dužnosti predsjednice do kraja sezone bit će članica Uprave Marina Akrap.

Za očekivati je da će biti još odlazaka iz Hajduka, a to se prvenstveno odnosi na trenera Mislava Karoglana i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa. Osim toga, i svlačionicu očekuje veliki remont i pitanje je što će biti s igračima koji su se pokazali kao promašaj kao što su Vadis Odjidja Ofoe, Aleksandar Trajkovski, Ferro...

Postavlja se pitanje i tko je kriv za debakl Hajduka u sezoni u kojoj su se navijači nadali toliko željenom naslovu prvaka Hrvatske. Je li to predsjednik, sportski direktor, trener, igrači ili možda navijači koji su nedavno napravili nerede na utakmici s Dinamom. Glasujte u našoj anketi.

 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Provokator1
Provokator1
15:28 08.04.2024.

nije provokacija ali meni ih je zbilja žao

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:14 08.04.2024.

Mamić i Šuker.

Avatar barba_arba
barba_arba
20:41 08.04.2024.

HŽV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije