Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarić potpisao

Philadelphia 76-ersi: Okoristit ćemo se Darijevim igračkim razvojem

Dario Šarić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
15.07.2016.
u 23:49

Detalji ugovora Šarićeva ugovora s Philadelphijom nisu objavljeni.

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Philadelphia 76-ers u petak je objavila kako je potpisala ugovor s hrvatskim reprezentativnim krilom Darijem Šarićem (22).

Detalji ugovora Šarićeva ugovora s Philadelphijom nisu objavljeni.

"Oduševljeni smo što konačno možemo objaviti dugo očekivanu vijest o potpisivanju ugovora s Darijem Šarićem. Naš klub će se okoristiti Darijevim fizičkim razvojem i igračkim sazrijevanjem u Hrvatskoj i Turskoj posljednje dvije godine", izjavio je predsjednik košarkaških operacija u Sixersima Bryan Colangelo.

Šarića je kao 12. na "draftu" prije dvije godine izabrao Orlando Magic, ali ga je istoga dana proslijedio u Philadelphiju koja ga je bila spremna čekati dvije godine koliko je naš igrač odlučio još provesti u Europi prije odlaska u NBA.

Prošloga tjedna Šarić je bio proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) kvalifikacijskog turnira u Torinu na kojemu je Hrvatska izborila plasman na Olimpijske igre.

Prošle sezone Philadelphia je ostvarila omjer pobjeda i poraza 10-72 s kojim je bila najslabija u čitavoj ligi, a vrlo slabe su bile i prethodne dvije sezone, 2013/14. sa 19-63 i 2014/15. sa 18-64.

Sixersi su u svojoj povijesti tri puta bili prvaci, 1955. kao Syracuse Nationalsi, te 1967. i 1983.

 

Komentara 1

JH
jura10net.hr@gmail.com
15:40 16.07.2016.

Bravo majstore, ponosan sam na tebe. Sretno ti bilo i razvali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije