Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Cibona
Povratak na članak

Petrovići nisu lihvari, ta nam je posudba omogućila opstanak

Cibona pokreće kampanju "I ja sam pomogao" koja će nastojati ljubitelje košarke animirati i vratiti na tribine Draženova doma

Komentari 9

JA
james49
10:11 16.09.2014.

Cibona je opstala. Sada je treba uništiti do korijena. I njezinog spasitelja! To je istinska Hrvatska!

VL
MA
magnum2013
13:38 16.09.2014.

Baš su vam dobri ovi članci "novinari"! Kada nije uspjela akcija Partije da se uništi Dinamo, sada se objavljuju neprofesionalni i poturički članci o kamatarima. Žao vam je jer niste Dinamo i Cibonu uvrstili u nisku zagrebačkih klubova koji su otišli u povijest. Žao vam je što vam napadima na Gopca nije uspijelo srozati rukomet. Likovalo se kad su iz Zagrebačkog sporta nestali Trnje, Trešnjevka, Zagrebački plavi i kuglanje. Lokomotiva so opet digla, a jedino još nemate dovoljno snage i nemorala da pokušate sa Medveščakom. Dobro je rekao ovaj JAMES u svojem komentaru: Ovo je Hrvatska!

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
08:59 16.09.2014.

možda u ovom ugovoru zaista nema članka o kamati. ali upravo za takve slučajeve se potpisuju razni aneksi ugovora ... u kojima se definiraju sve one stvari koje bi u javnosti mogle zazvučati nezgodno... a do tih dodataka ugovoru gotovo je nemoguće doći...

VL
JA
JackRussell
14:36 16.09.2014.

U Ciboni, kao niti obitelj Petrović, nemaju se zbog čega nervirati, ovaj je situacija za njih zapravo odlična. Sad je i potvrđeno kako je jutarnji list iznio tešku klevetu, vjerujem da će Cibona i Petrovići podići privatnu tužbu koja im može donijeti i milijun kuna odštete tako da oni mogu samo na tome zaraditi. A to će biti i nova poruka jutarnjem listu i ostalim crvenim glasilima koji žele uništiti sve dobro u ovoj zemlji.

VL
LI
Lisabon
12:07 16.09.2014.

Sta se bojite napisati da je to objavio Jutarnji list,a ne jedan nas dnevni list?Cega se bojite?Odmazde bivsih udbasa i komunjara koji vode i pisu u tim usljivim novinama?Tako pisu o svemu sta je zagrebacko i sta ima neku tradiciju.Tako pljuju po Dinamu,Medvescaku,Mladosti,Zagrebu ,a evo sad i po Ciboni.Sutili su dok je Cibona dobro igrala i imala novaca,a kad osjete "krv",onda razbijacina.Sramota za svakog onog koji to smece cita.

VL
VI
virkom
08:43 16.09.2014.

Aci Petrović radi volonterski??? Pa može si dozvoliti kad sa druge strane prima sportsku mirovinu onako radno sposoban. Eeehhhh...

VL
JA
JackRussell
14:27 16.09.2014.

A koji je to dnevni list napisao laž o kamatarenju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.