Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Petev odradio prvi trening i napravio promjene u stručnom stožeru!

Radna atmosfera bila je na visokoj razini, kod modrih se igrača osjeti ozbiljnost, ali i svijest o trenutačnoj situaciji u klubu

Komentari 5

MO
moslavina9954
03:54 30.09.2016.

Drugi klubovi po čitavoj Europi nisu international već samo Dinamo. Pojedini ljudi su čudni kako gledaju neke stvari u današnjem nogometu, kao prije dvadeset, trideset godina. Kako itko može imati domaće igraće kada svi žele van radi zarade i igranja u europskim klubovima!? Stvarno smiješno i čudno razmišljanje. Pa svi u svijetu tako rade!

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:49 30.09.2016.

Petev odradio prvi trening i napravio domoljubnje promjene u stručnom stožeru gdje je na mjestu savjetnika postavil pravu hrvaticu bivšu čistačicu stadiona Maricu i na mjestu direktora ekipe pravog hrvata i bivšeg zaštitara Hrvatina!

VL
RP
rpzagreb
21:37 29.09.2016.

Ovo je dugo nije Dinamo Zagreb nego Dinamo international. Nažalost.

VL
UN
Undertaker
08:46 30.09.2016.

Koja ekipa može dugoročno biti uspješna ako se početkom nove sezone rasturi pola momčadi? Kozmetičke promjene ne donose rezultate to je valjda svima jasno. Ambicije se svode samo na zaradi od prodaje igrače. Smiješno da trener koji je ovu sklepanu ekipu uveo u CL dobije otkaz i dovede trener trećerazredne reprezentacije.

VL
Avatar cera
cera
01:30 30.09.2016.

Poslje ovakvog treninga čuvajtese evropski timovi, evo lige prvaka će dinamo pregazit kao plitak potok

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.