Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI IMAJU PROBLEMA
Povratak na članak

Petev je izgubio od slabašnog Hajduka, ali mora ostati trener Dinama! Evo i zašto

U ovom trenutku Ivajlo Petev ostaje, u Maksimiru su naučili da ishitrene smjene ne donose ništa dobra, pokušat će Petevu dati kontinuitet, to dosadašnji treneri nisu dobivali.

Komentari 12

DA
davnor
14:57 24.04.2017.

Autor ovih redaka ili nije gledao utakmicu ili ne kuži nogomet forsiranje samira za njega se zna da izdrži za sada 60minuta ali dok ima snage je virtuoz u hnlu a to je potvrdio i protiv hajduka njegovim ulaskom dinamo postaje sasvim druga momčad na žalost problem je petev ukoliko ima slobodne ruke nije stvorio igru niti odabrao barem 8 standardnih igrača i to traje od njegovog prvog pa do današnjih dana napred plavi volimo vas.

VL
SM
Sve-Mirko1
15:08 24.04.2017.

hahaha list koji organski mrzi Dinamo sada priča da Petev mora ostati???? Dinamo već dugo nije imao trenera sa lošijim rezultatima i igrom, bratko nema pojma i sretno mu bilo!

VL
KU
kupatilo
15:02 24.04.2017.

Tim vise trebaloje koristiti Šifa da malo ovi klinci dobiju na kuražnosti a obrana na sigurnosti.Velika velika greska je zaobilazak ovog igrača.

VL
BB
BBBovac
18:50 24.04.2017.

Da, pogriješio je! I što sad ? Pa svi griješe ali se na njemu vidi želja i volja... i voli svoj posao u Dinamu . Moja podrška Petevu!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
16:31 24.04.2017.

trenera ko kaj je petev se moze nac na svakoj livadi, nema bratko blagog pojma, mozda je marljiv i radisan, ali koga briga za to kad u skoro 5 mjeseci nije napravil nis - nema igre, nema ni momcadi, jos uvjek je to samo skupina pojedinaca koja na terenu izgleda ko rastimani orkestar koji se prvi put sastal i vise je nego ocito da im zapravo fali trener koji ce ih poslagat...petev je teski promasaj, isto ko i rekreativac samir, i dovodjenje onog panja leskovica u zamjenu za andrijasevica i milju i pol eura (?!?), protjerivanje fernandesa, prodaja roga itd...ocito je da nikog nije briga za rezultate nego se samo razmislja o prodaji, a tu je bratko dobar jer forsira klince (doduse na krivi nacin, ali ih bar pokazuje) - ...ovo prvenstvo je popuseno, vjerojatno i kup, ostaju kvalifikacije za europa ligu koje ce vjerojatno isto bit fijasko, ali vodstvo kluba se ne zabrinjava jer love ima a bilo bu je i dalje kad se prodaju soudani i coric, vjerojatno i sosa ko zna ko jos...dakle agonija igre i rezultata ce se nastavit, pod palicom najveceg neznalice koji je ikad sjedil na klupi dinama, pa dok ide ide...

VL
MI
mingo@
18:22 24.04.2017.

Petev mora ostat zbog velike otpremnine, to je problem.

VL
DR
dragover
19:16 24.04.2017.

Ako je politika kluba stvaranje mlade potentne ekipe onda je trener morao biti onaj koji je odgojio i stvorio ekipu koja je osvajala trofeje gdje je nastupala. Mladi igraći razumiju jezik i znakove SVOG trenera a ne nekog koji komunicira rukonogačkim preko prevoditelja. Petev nije dobio izgrađenu ekipu odraslih igraća nego skupinu mladića kojima treba glazura da postanu pravi. Čorić kažu biser iz školjke koji treba oblikovati

VL
DR
dragover
20:05 24.04.2017.

Hajduk je protiv dinama odigrao u svojim okvirima talijanski bunker sa dobro uigranom kontrom. Nije to izgledalo loše, ako Rijeka potcijeni taj bunker moglo bi se dogoditi da prođe kao i Dinamo. Problem Haduka sa "malima" jer ako oni odigrajuu bunker onda su u problemima i na njma gube bodove.

VL
KO
Komacero
17:16 24.04.2017.

Dinamo ce izgubit i prvestvo i kup nikad slabiji i jadniji,sramoto ko nosi sveti Dinamov dres a Petev nije trener ni pod razno.Veli Coric nemre trcat ni pola sata jadno jadnije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.