Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri skakaonice
Povratak na članak

Prevc nastavlja dominaciju, potukao konkurenciju i u Innsbrucku

Prevc je pobijedio i prije tri dana u Garmischu, a u Innsbrucku je potukao svoje konkurente, sa skokovima od 125 i sjajnih 132 metra iz druge serije.

Komentari 4

ZL
zlatnirat
17:13 03.01.2016.

Zelim Peter Prevcu od srca taj uspjeh, slo ski-sportasi pravi vas je uzitak vidjeti u letu kao nekad zgodne slovenke u k......, a lipe su i u moru i na plazi.

VL
NA
nano0705
19:50 03.01.2016.

Ako imate prilike pogledajte kako slovenski mediji prate svoje sportaše, pa to je kompletni užitak. Zato i jesu ponosna sportska nacija. A mi? Evo ja se kladim da većina nas ovdi nema pojma kada počinje ep u rukometu i gdje?

VL
PJ
pjer1963
22:26 03.01.2016.

Pratim skijaske skokove i navijam za Prevca.Siguran sam da 2/3 hrvata koji prate skijaske skokove navijaju takodjer za Prevca.E sada se pitam,koliko slovenaca navija za hrvate u sportskim disciplinama u kojim slovenci nisu zastupljeni?

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:37 05.03.2016.

Čestitke Prevcu kao odličnom sportašu ali ono što posebno iritira.. isti dan kad je slavio Prevc naš dvojac Šime Fantela i Igor Marenić osvajaju svjetsko zlato i ja uz najbolju volju jedva pronalazim vijest a o hrvatskim portalima je riječ da se ne zaboravi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.