Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK REALA

Perez ne želi da Modrić ostane? Ancelottiju poručio: Postepeno ga izbacuj iz ekipe

Luka Modri? ispisao povijest! Hrvatski kapetan osvojio Zlatnu loptu
Foto: EXPA/ Pressesports/ Alain Mounic
1/3
07.03.2023.
u 15:22

Talijanski trener ne slaže se s predsjednikom, koji želi gledati mlađe igrače, i vjeruje Toniju Kroosu i kapetanu vatrenih. Odnosi između Ancelottija i Pereza očito nisu idealni, ostaje vidjeti hoće li tko zbog njih patiti...

Nogometaši Real Madrida nisu se proslavili na nedjeljnom gostovanju u Andaluziji. Remizirali su protiv domaćeg Betisa (0:0) pa im Barcelona na vrhu ljestvice sada bježi za čak devet bodova. I dok Kraljevski klub tradicionalno dobro igra u Ligi prvaka, u kojoj su na Anfieldu nedavno svladali Liverpool s velikih 5:2, u tekućoj sezoni ne snalaze se u prvenstvu i sve je izvjesnije da će naslov prvaka otići u Kataloniju. No, 24 kola tek su iza nas, još nas 14 čeka i sve je moguće.

Ipak, da situacija nije bajna svjestan je i predsjednik kluba Florentino Perez. Navodno je nakon utakmice s Betisom ušao u svlačionicu Madriđana i porazgovarao s talijanskim trenerom Carlom Ancelottijem, koji, čini se, nije nedodirljiv na klupi momčadi. Prvi čovjek Los Blancosa, autor projekta omražene Super lige, rekao mu je da bi Toni Kroos i Luka Modrić trebali igrati manje, a veću minutažu dobiti Dani Ceballos i Marco Asensio

Ancelotti, jasno, i dalje kao prvotimce vidi Kroosa (33) i Modrića (37) koji bi usprkos godinama uskoro trebali potpisati nove ugovore s klubom. Tekući im traju do kraja sezone, ali produljenje navodno nije upitno i sve je samo pitanje trenutka. Međutim, Perez smatra kako hrvatsko-njemački dvojac treba postepeno izbacivati iz ekipe, odnosno smanjivati im minutažu kako bi priliku dobili mlađi igrači.

Vijest stiže nakon informacije da španjolski prvak ovog ljeta neće dovesti Engleza Judea Bellinghama (19), ponajboljeg mladog veznjaka svijeta, koji nosi dres Borussije Dortmund. Mladić je izglednija opcija za 2024. pa bi hrvatski kapetan trebao biti miran, no odnosi na relaciji trener-predsjednik očito nisu. 

Od preostale trojice veznjaka u Realu, nitko nije stariji od 24 godine. Aurelien Tchouameni (23), Federico Valverde (24) i najmlađi Eduardo Camavinga (20) također će tražiti svoju minutažu i Ancelotti se nalazi u nezavidnoj situaciji u kojoj, nadamo se, neće patiti status kapetana hrvatske reprezentacije. 

Komentara 5

T2
Tomo_20
18:57 07.03.2023.

Perezu Modric diktira vidjelo se protiv Betisa da je igrao pobjedili bi!!!

Avatar antikomunist2
antikomunist2
18:01 07.03.2023.

Analizirao sam zadnjih 13 vijesti na temu i dosao do zakljucka da ni jedna nije povezana s istinom. Baro do sada.

Avatar Svračak
Svračak
17:00 07.03.2023.

Nije Modriću 20 godina da ga je jako briga hoće li igrati ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije