Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVOR

Pep Guardiola ne smije voditi Bayernove zvijezde u City

Pep Guardiola
Reuters/PIXSELL
17.02.2016.
u 23:55

Guardiola će na kraju sezone zamijeniti Manuela Pelegrinija na klupi Manchester Cityja, ali očito bez Poljaka Roberta Lewandowskog kojeg je mislio povesti sa sobom na Otok.

Trener Bayerna Josep Guardiola morat će od iduće sezone momčad Manchester Cityja slagati bez nogometnih zvijezda koje sada vodi.

Naime, bavarski se klub osigurao usmenim dogovorom sa Španjolcem i zabranio mu da u Englesku odvede ijednog igrača.

Guardiola će na kraju sezone zamijeniti Manuela Pelegrinija na klupi Manchester Cityja, ali očito bez Poljaka Roberta Lewandowskog kojeg je mislio povesti sa sobom na Otok. Nagađa se da je Pep sličan ugovor sklopio i sa svojim bivšim klubom Barcelonom.

>> Nikola Jurčević: Guardiola će u Cityju teško ponoviti Barcu i Bayern

Komentara 1

KO
korisniksb
09:03 18.02.2016.

Lako je biti trener u bogatome klubu kada moze imati igrača kojeg hoće.kaj ti treneri si umišljaju,ajde neka dođe u neki nas klub(neću imenovati klub)pa da vidimo onda kakve će rezultate imati i dal će biti onda tako proslavljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije