Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BAYERNA
Povratak na članak

Guardiola nakon ispadanja: Ponosan sam, mirno ću spavati

- Ponosan sam na svoju momčad. Igrali smo vrlo dobro, kao i drugo poluvrijeme u Madridu. Igrali smo vrlo dobro protiv Juventusa, Benfice i Atletica te zbog toga mogu mirno spavati - rekao je trener Bayerna Pep Guardola.

Komentari 17

DU
Deleted user
00:12 04.05.2016.

glupan arogantni to sto je on osvojio s bayernom za tri godine bih i ja s takvom momcadi nego neka odgovorni u münchenu razmisle Štimac je slobodan momentalno

VL
KE
kentie
16:31 04.05.2016.

Naravno da može mirno i spokojno spavati kad je potpisao ugovor sa Man. Cityjem kao najskuplji trener na svijetu. A iza sebe u Bayernu je ostavio stravu, užas i pustoš. Pa pogledajte kojom je magarećom upornošću i kamenom tvrdoglavošću ignorirao i razbio osovinu Goetze-Levandowski, samo pogledajte i promislite. Goetzea u rosteru momčadi ni u tragovima, a protiv tako tvrdog protivnika bi došao ko zlata vrijedan joker, pa čak zajedno sa Levadowskim i prelomio utakmicu i match u Bayernovu korist. Nevjerojatno. Usput pogledajte koje je sve igrače u 3-god. mandatu razjurio i otjerao :Mandžukić, Kroos, Dante, Schweinsteiger??? Di je Robben, itd, itd. Okomitu i agresivnu igru Bayerna u dubinu prema golu koju je njegovao i izbrusio Heynckes, pretvorio je u beskrajni pimpleraj oko zone protivnika bez konkretnog i pravog učinka. Zato i Simeoneu nije bio problem parkirati autobus u svom šesnaestercu, pa potom konkretizirati pozitivan rezultat kroz ubitačne kontre Torresa i Griezmana. Bayernovi navijači mogu samo sjediti i plakati i u preostalim domaćim tekmama otpivati Pepu pjesmicu otrprilike ovako: rastanak se primakao, primakao, velki nam je kamen sa srca otpao i spao i uopće nam nije žao, žao što je pao...rastanak se primakao......

VL
Avatar Pablo 69
Pablo 69
08:23 04.05.2016.

Tekma je bila odlicna. Drago mi je da Pep nije izguro finale. Ali mora se priznat da je Bayern u prvom poluvremenu razmontiro odbranu Atletica. Nije im se trud izplatio. Atletico nije puno pokazao ali zato su bili efektivnij.

VL
HH
helgin@hogar
08:13 04.05.2016.

do sinoc mi je atletico bio drag, ali zbog simeoneovog ponasanja zelim im debakl u finalu! ako lik nije na bijelom, onda nije normalan

VL
Avatar Croatan
Croatan
07:55 04.05.2016.

Stvarno je Atletico jučer bio na streljani, nema se šta zamjeriti ni Pepu ni Bayernu, 30 udaraca je imao Bayern sinoć, no Atletiko je imao fortunu na svojoj strani a sreća prati hrabre dakle, želim im svešpanjolsko finale i da se iskupe za poraz 2014.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:13 04.05.2016.

Guardiola nakon ispadanja ponosan, mirno će spavati jer zna da protiv slovenskog čuda na golu Jana Oblaka nemreš ma kako čvrsto to želiš.

VL
ZW
zweistein
08:17 04.05.2016.

igrači atletica su željni NOGOMETAAAAAAAAAAAAAAAA

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:08 04.05.2016.

kako je samo branio onaj sjajan slovenac Jan Oblak na golu Atletica..da je njega imao Guardiola bi morti postal prvak Europe..

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
06:41 04.05.2016.

Ovaj fantastičan slovenski golman Jan Oblak je donio prevagu. Mi balkanci možemo biti ponosni da smo u bivšoj Jugi živjeli sa ovim uspješnim ljudima sa juga Europe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.