Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužili remi
Povratak na članak

Pellegrini ljutit: Mandžukićev gol nije trebao biti priznat!

- Ova skupina još nije gotova, vidjet ćemo što će Juventus napraviti u Sevilli. Bit će im to teška utakmica, pogotovo jer Sevilli trebaju bodovi u borbi za Europsku ligu.

Komentari 3

DI
Dijaspora
09:52 26.11.2015.

Nemoguće koliko ste protiv Mandžukića. Nijemci su ponovili desetak puta snimak dvoboja Mandžukića i dobro se vidi da je bila obostrana borba.

VL
MT
mladen.turcic
09:29 26.11.2015.

nista bez hrvatskih majstora

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:08 26.11.2015.

cisti gol.predlazem onom tko je ovo pisao da se umije poslje spavanja ili da ode na operaciju ociju.ili je toliko g.lup da se nekuzi u nogomet a bitno je da sa rijecima barata.kezik mu je najjaci organ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.