Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLISTI SPREMNI

Pavić uoči Grčke: U odličnom smo stanju!

'10.08.2012., London, Engleska - Ljetne Olimpijske igre, vaterpolo, polufinale, Hrvatska - Crna Gora. Josip Pavic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
28.01.2013.
u 16:23

- Sedmodnevne pripreme bile su pun pogodak, dobro smo se pripremili za nadolazeće izazove i očekujem pobjede - izjavio je kapetan reprezentacije Josip Pavić

Hrvatska vaterpolska reprezentacija spremna je za dvije vrlo važne gostujuće utakmice FINA Svjetske lige. Nakon odrađenih priprema u australskom Perthu zlatne Barakude najavljuju nove uzbudljive vaterpolo igre koje nas očekuju u narednim mjesecima. Već sutra putuju na prvo ovotjedno gostovanje u Atenu, gdje ih dočekuje vrlo neugodna reprezentacija Grčke.

- Pripreme u Australiji iskoristili smo na najbolji mogući način. Vrlo dobar rad i treninzi pomogli su zbližavanju unutar momčadi. Spremni putujemo na dva vrlo zahtjevna gostovanja u Grčku i Crnu Goru. Momčad je spremna i drago nam je da se u nju vratio i Maro Joković. Idemo na obje pobjede i to nam je u ovom trenutku najvažnije – izjavio je izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Na finalni turnir FINA Svjetske lige odlazi najbolje plasirana momčad iz skupine, a Hrvatska očekuje pobjede u ovotjednim gostovanjima. Na put u Grčku odlaze sutra, a u srijedu u 18 sati po lokalnom vremenu igraju protiv Grčke, dok krajem tjedna gostuju u Kotoru kod starog rivala, momčadi Crne Gore.

- Reprezentacija je u odličnom stanju. Sedmodnevne pripreme bile su pun pogodak, dobro smo se pripremili za nadolazeće izazove i očekujem pobjede - izjavio je kapetan reprezentacije Josip Pavić uoči odlasku u Atenu, dok je dokapetan Nikša Dobud dodao:

- Grčka reprezentacija je pomlađena i na domaćem su terenu vrlo neugodni. Crna Gora je isto tako jako dobra, naročito na domaćem terenu i neće biti lako, no očekujem da možemo pobjediti na obje utakmice.

Za Hrvatsku reprezentaciju u nadolazećim susretima igraju: Josip Pavić, Luka Lončar, Fran Paškvalin, Pavao Marković, Maro Joković, Ivan Buljubašić, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Nikša Dobud, Anđelo Šetka, Paulo Obradović i Marko Bijač. U narednim mjesecima hrvstsku vaterpolsku reprezentaciju uz turnir FINA Svjetske lige, u lipnju očekuju Mediteranske igre koje će biti posljednje pripreme uoči Svjetskog prvenstva koje se u srpnju igra Barceloni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije