Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJAXOVA PRIJETNJA DINAMU
Povratak na članak

Pantelić: Cufré mi je dobar prijatelj i uzor

Srbijanski reprezentativac, napadač Ajaxa Marko Pantelić (31) ne poznaje uopće Dinamovu momčad, ali za jednoga igrača plavih sipa samo komplimente.

Komentari 4

OB
-obrisani-
01:06 22.10.2009.

berlin je pao ko pod rusima bez pantelica sjajan igrac

VL
BC
berlin@c
10:06 22.10.2009.

sve sto je Pantelic (Panta kako ga u Berlinu zovu) rekao je istina, nemalo puta je u drustvu Simunica zalazio po nasim lokalima i castio ljude dok su on i Simunic igrali za Hertu, decko je bio tak popularan u Berlinu

VL
SA
santorini31
08:59 21.10.2009.

Pantelic je mr.promasaj! Da bi dao jedan gol on upropasti dvadeset prilika..

VL
OB
-obrisani-
10:34 21.10.2009.

Suares je 25% Ajaxa.Veliki igrac i veliki simulant u 16 metara za sto u Nizozemskom prvenstvu pocesto radi simuliranja dobije zutie kartone,jer su ga sudci dobro upoznali sto nije slucaj sa stranim sudijama,zato oprez u duelima sa njime.Najbolje ga drzati van 16 metara i to dupliranjem branica.Sulejmaniju treba ne dozvoliti da namjesti loptu na ljevicu,a to cesto radi prilikom ulaza sa desne vanjske pozicije na ivicu kaznenog prostora.Cvitanic je bolji od Pantelica,ali je trener dugo imao za pomocnika Zeljka Petrovica i mislim da je to ta veza koja je istisnula Cvitanica.Vratar je izvanredan .Sve u svemu treba prici polaganoj igri i ne upustati se u trku sa njima jer njihov protok lopte je puno brzi od Dinamovog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.