Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Pacquaio se vratio u ring i osvojio naslov svjetskog prvaka

Mayweather vs Pacquaio
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.11.2016.
u 12:28

Manny Pacquaio osvojio je, nakon sedam mjeseci pauze, naslov svjetskog prvaka u velter kategoriji po WBO-u treći put pobijedivši bivšeg svjetskog prvaka Amerikanca Jesseja Vargasa

Filipinski boksač 37-godišnji Manny Pacquaio osvojio je, nakon sedam mjeseci pauze, naslov svjetskog prvaka u velter kategoriji po WBO-u treći put pobijedivši bivšeg svjetskog prvaka Amerikanca Jesseja Vargasa.

Pacquaio, koji je prije sedam mjeseci nakon što je pobijedio Timothyja Bradleya najavio povlačenje iz aktivnog boksa, posvetio se poslu u filipinskom Senatu. Prije toga je dva puta osvajao naslov svjetskog prvaka u velter kategoriji po WBO-u - 2010. i 2014. godine. 

Filipinski boksač je u karijeri upisao 59 pobjeda, od čega 38 nokautom, te šest poraza. 

Deset godina mlađi Vargas je u karijeri ostvario 29 pobjeda i dva poraza.

>>Tyson Fury predao naslove svjetskog prvaka u teškoj kategoriji

>>Tony Bellew obranio naslov, pa se umalo potukao s Davidom Hayeom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije