Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČITO MU NIJE ZABAVNO

Pa dokle više? Prvi čovjek UFC-a opet udara po Miočiću

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/7
27.02.2018.
u 12:19

– Stipe je prilično težak protivnik – vjeruje White koji bi možda Lesnaru namijenio nešto lakšeg protivnika, barem za povratnički meč.

Slučajno ili ne, ovih dana ponovno se aktualizirala priča o povratku bivšeg UFC prvaka Brocka Lesnara u Octagon. Doduše, ovo nije prvi put da se tako nešto događa u 2018. godini. Na samom početku, govoreći o strateškim planovima kompanije za godinu koja slijedi, predsjednik UFC-a Dana White istaknuo je upravo povratak u organizaciju čovjeka kojeg smo posljednji put vidjeli na jubilarnom UFC-u 200 2016. godine, piše Fightsite.

Tada je Lesnar pao na dopinškom testu, suspendiran je od Američke antidopinške agencije (USADA), meč protiv Hunta preinačen je u “No Contest”, a gorostas se zatim brzo vratio u kečersku WWE organizaciju. No, ugovor tamo mu uskoro istječe, a UFC ga želi natrag.

Čelnik elitne promocije u ponedjeljak se susreo s Lesnarom u Las Vegasu. Nije propustio obavijestiti medije i javnost o tome preko društvenih mreža, što je izazvalo velik interes javnosti. Do Whitea su uspjeli doći i novinari. U kratkom razgovoru za TMZ, predsjednik White potvrdio je da bi povratak Lesnara bila dobra ideja.

– Volio bih da se vrati. Kada je Brock Lesnar osvojio pojas, bilo je zabavno. Da, bilo je zabavno – smatra White možda sugerirajući da sada, kada je Stipe prvak, UFC-u i nije toliko zabavno.

Lesnar bi svakako bio veliki mamac za publiku. WWE superzvijezda prodavala je milijune PPV-a, a u nedostatku velikih zvijezda, UFC vapi upravo za profilom borca poput njega. Upitan planira li UFC meč protiv prvaka Stipe Miočića u slučaju da se Lesnar vrati, White odgovara: – Stipe je prilično težak protivnik. 

White bi možda Lesnaru namijenio nešto lakšeg protivnika barem za povratnički meč.

Uostalom, Miočića nakon TUF-a 27 čeka superdvoboj protiv Daniela Cormiera na UFC-u 226 u srpnju pa je teško očekivati da bi drugi meč u 2018. godini mogao odraditi prije kraja godine. I to ako iz meča protiv prvaka poluteške divizije ne iziđe s nekom ozljedom.

Lesnar, s druge strane, mora do kraja odslužiti suspenziju. WWE zvijezda prvo se mora vratiti u USADA-in program pa tek tada akcija povratka može početi.

Stipe Miočić
1/18

Komentara 20

Avatar milidobrović
milidobrović
13:50 27.02.2018.

imat će Stipe što peglati , no malo je čudno da ti izazivači prvo ne odrade meč s Ngannuom, taj bi filtar teško prošli

KO
koraknaprijed
12:32 27.02.2018.

Hrvati su navikli na to,što nas više gaze to smo jači!

JO
jomarkic
13:13 27.02.2018.

White je poslovni čovjek koji zna da Lesnar prodaje preko milijun ppv (plati pa gledaj), sam Stipe priželjkuje borbu s likom kao Lesnar jer bi zaradio samo na toj borbi više nego u svim svojim prethodnim zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije