Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi plasman na Euro
Povratak na članak

Ovako smo nekoć i mi slavili: Pogledajte delirij u Sjevernoj Irskoj!

Sjeverna Irska u četvrtak je pobjedom nad Grčkom 3:1 prvi puta u povijesti izborila nastup na Europskom prvenstvu, što je, naravno, oduševilo njihove navijače.

Komentari 9

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
16:25 10.10.2015.

Bilo bi interesantno od Admina saznati što komentar kre....tena pod nickom Prava Hrvatina alias EUJanez ima saovm temom jer koliko mi je poznato komentiranje van teme navodno nije dozvoljeno!Izgleda da se to pravilo ne odnosi na ovu budaletinu!

VL
Avatar Abcda
Abcda
20:04 10.10.2015.

Ovako cemo mi opet slaviti. Uzalud vam trud Torcida & C° !!

VL
BL
Blender
16:31 10.10.2015.

Pa vesele se kao da su osvojili Evropsko prvenstvo.... I to sve zbog napikavanja lopye? Kad ce ljudi konacno progledati, pa ima vaznijih stvari u zivotu od nogometa!!!

VL
DE
derin
15:07 10.10.2015.

Večeras kad nasi istrce na teren s pivaricem i cacicem, to je konačni dokaz da je hrvatski nogomet umrao, a mamic postao i gospodar i reprezentacije. Uživajte plaćenici.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:06 10.10.2015.

Sjeverni Irci su domoljubni poput nas pravih hrvata ali oni nemaju jasenovačke baštine i nevino viteških idola u liku bivših haških robijaša pa se radi toga nemremo uspoređivati i međusobno razveseljivati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.