Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODSJETNIK NA USPJEHE
Povratak na članak

Ovako je Halilhodžić pobjeđivao sa PSG-om

Pogledajte kako je novi trener Dinama Vahid Halilhodžić slavio uspjehe sa PSG-om.

Komentari 6

TR
treiler
19:28 16.08.2010.

odlican trener...nije mi jasno samo zašto se stalno spominje to da je skup..pa mamic je toliko love,ako ne cak i više,potrošio mjenjajuci dva-tri trenera u sezoni...a ovog se tak i tak nebu usudio poterat jer bi u protivnom morao platit astronomsku odštetu

VL
OB
-obrisani-
21:07 16.08.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

VL
OB
-obrisani-
21:37 16.08.2010.

Kada Dinamo bude bar približno ovako igrao,ne samo da će ući u Ligu prvaka,nego će i uzimati bodove u najelitnijem natjecanju. Vaha to može,ako Mamići ulože u prava pojačanja!

VL
IN
INDEPENDENT
21:48 16.08.2010.

pitanje je kako će BBB dočekati novog trenera. Sudeći prema knjizi Ivice Mlivončića \"Zločin s pečatom\", Vahidov mlađi brat Prpa, jedan je od istaknutijih sudionika zločina kojeg su pripadnici Armije BiH počinili nad Hrvatima sela Doljani kod Jablanice 28. i 29. srpnja 1993. Sudeći prema istom izvoru, Prpa Halilhodžić je također bio jedan od istaknutijih zlostavljača hrvatskih civila, koje je Armija BiH držala zatočene u logoru \"Muzej\" u Jablanici. Umjesto da mlađi Halilhodžić i ostali sudionici u ovom monstruoznom zločinu odgovaraju za svoje postupke, pravosudni organi u BiH čitav ovaj slučaj pokušavaju zataškati. Suskog procesa u ovom slučaju nema na vidiku niti nakon 17 godina. Umjesto toga, brat i zaštitnik Prpe Halilhodžića postaje najozbiljniji kandidat za trenera kluba iz Maksimira. Dvojbeno je kako će BBB, kao i čitava hrvatska javnost, gledati na klupi Dinama osobu, čiji je brat izravno sudjelovao u zločinima protiv hrvatskog naroda.

VL
IN
INDEPENDENT
22:58 16.08.2010.

Ispada da su Hrvati ili oni koji predstavljaju upravu Dinama, glupi. Mrtve zrtve su zaista mrtvi. The same hatred against Croatian people runs in both brother\'s blood, doesn\'t it?

VL
FO
ForzaFiume
01:17 17.08.2010.

Ajde INDEPENDENT skini nam se s ..... Ostao si zarobljen u nekom vremenu i ne možeš se iskoprcati iz njega. Pusti barem nas na miru i ne pokušavaj nas uvući u svoje furke. Ožiljci ostaju. Od prošlosti se uči alii od prošlosti i u njoj se ne živi. Probudi se ili potraži stručni savjet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.