Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN JE JASAN

Ova izjava Luke Modrića oduševit će sve u Hrvatskoj

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
04.12.2018.
u 11:55

– Uvijek bih mijenjao individualne nagrade za naslov svjetskog prvaka s Hrvatskom. Ovo je važan trofej, ali bih radije naslov svjetskog prvaka.

Luka Modrić sinoć je u Parizu osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. A nakon trijumfa za France Football poručio je da bi sve individualne trofeje mijenjao za naslov prvaka s Hrvatskom.

– Definitno bih odabrao Svjetsko prvenstvo umjesto Zlatne lopte. Uvijek sam govorio da su momčadski trofeji najvažniji. Uvijek bih mijenjao individualne nagrade za naslov svjetskog prvaka s Hrvatskom. Ali, nažalost, to nije tako. Ovo je važan trofej, ali bih radije naslov svjetskog prvaka.

GALERIJA Modrić pokazao kakav je obiteljski čovjek

Luka Modrić
1/6

Luka ima poruku za konkurente Griezmanna i Mbappéa.

– Oni su sjajni igrači. Imali su odlične sezone u klubovima i osvojili su Svjetsko prvenstvo. Siguran sam da će biti još bolji. Posebno Mbappé koji je veliki talent. Pred njim je sjajna budućnost.

Modrić je slavio ispred Cristiana Ronalda s kojim je igrao u Realu.

– Ovo je poseban osjećaj, ne samo zato što sam završio ispred Cristiana. Ovo je bila sjajna godina, na momčadskom i individualnom planu.

A što bi današnji Luka rekao šestogodišnjem Luki za vrijeme Domovinskog rata?

– Ne bih mu rekao previše. Samo da se ne brine. Samo da se žestoko bori da dođe do ove razine i uspjet će. Rad će se isplatiti – odgovorio je Modrić.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Ključne riječi

Komentara 36

AG
Agricola
12:29 04.12.2018.

Pa to se znalo odmah. Nego, mene nešto drugo zanima: Kako to da prvo igrači i to kapetani reprezentacija cijelog svijeta kažu da ja Modrić najbolji na svijetu ove godine, pa sad to kaži i novinari cijelog svijeta, jedino ga Večernji stalno prodaje i gura iz Reala, a onda se ispod takvih članaka u komentarima pojavljuju neki iskompleksirani likovi koji kažu da on nije najbolji jer je Real izgubio od Leganesa itd.? Zašto se takve jalne i nepismene likove uopće pripušta da u komentarima ispucavaju svoje preočite komplekse. Luka čestitke, moja prognoza od prije 12 godina koju sam rekao tvom ocu Stipi se u potpunosti obistinila, svaka čast i tebi i tvom ocu i majci, naklon vam do poda!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:14 04.12.2018.

Luka Modrić-legenda!Svaka ti čast!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

LE
let3
12:29 04.12.2018.

Bravo Luka, zaslužio si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije