Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu impresionirani
Povratak na članak

Otočki mediji: Dinamo je bio grozan, Arsenal ga je mogao osramotiti

"Utakmica je bila jednostrana pa još više čudi da je Arsenal izgubio u Zagrebu"

Komentari 17

LI
Lik123
12:22 25.11.2015.

Evo omiljene zabave ovih dinamljubaca, kopati po stranom tisku pljuvačinu po Dinamu. Jel mi se čini ili je toga bilo puno manje ili uopće nije bilo nakon pobjede protiv Arsenala i solidnih tekmi protiv Grka? Jel moguće da onda niko niš nije napisao o Dinamu ili to nikog nije zanimalo. Čisto a propos, čemu točno služi to prenošenje pljuvačina po Dinamu iz stranih medija? Koja je točno svrha toga osim omalovažavanja Dinama jer je zasluženo izgubio od neusporedivo jačeg i boljeg suparnika?

VL
Avatar jebb
jebb
17:06 25.11.2015.

Mogli bi Englezi nesto napisati i o utakmici juniora Arsenala i Dinama. Koji ono bjese rezultat?

VL
DH
dalibor.hren
14:21 25.11.2015.

Od tih narcisoidnih otočana mi se povraća! Ne mogu ih smisliti!!!

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:17 25.11.2015.

Koliko su Englezi narcisoidni i malo zainetresirani za sve van otoka najbolje govori podatak da ako im izgledi u natjecanima nisu veliki radije izgube odmah da bi se posvetili domaćem prvenstvu što mi i razumljivo samo nikako ne mogu shvatiti kako nisu u stanju tu kvalitetu klupskog nogometa pretočit u reprezentativnu gdje su im rezultati očajni.

VL
MA
...Marsijanac
19:32 25.11.2015.

Rijec 'grozan' je rusizam dospio do nas kroz srbijanski jezik. Treba ga odstraniti iz naseg rijecnika.Imamo mi lijepih nasih rijeci skoro za sve ,a ako ih nema treba ih stvoriti.

VL
AN
antitovari
06:26 26.11.2015.

Kaj onda? Pa i arsenal je u Zagrebu bil grozan. I Dinamo je mogel osramotiti arsenal.

VL
IV
ivanhoe1980
17:24 25.11.2015.

Nije istina.Engleski novinari uvijek pretjeruju.Trenerski mag Zoki majstorski je postavio igru na Emiratesu.Dinamo je bio ravnopravan, ako ne i bolji od Arsenala.Cech je radio čuda na golu - nevjerovatan splet okolnosti i nesreća krvi su da barem 3 puta nije kapitulirao.S druge strane, sve što je Arsenal pucao sve je završilo "unutra". Tako to vide Barišić,Svetina,Marčinko,Rožić i ostala bagra iz IO. Jedva čekam da tim ulizicma vidim leđa.VAN IZ DINAMA!

VL
DM
drazen.muhvic
12:18 25.11.2015.

Rog realno ocijenjen. Uglavnom se gubio u driblinzima, a loših i nepreciznih dodavanja ko u priči. Možda je razlog u tome što nije ni imao s kim igrati - Fernandez je bzvz, a Pjaca te večeri nije igrao za Dinamo (igrao je za Glavonju i Ademija). Uglavnom, talentiran nogometaš kojemu u nižim kategorijama nije usađena taktička komponenta. Vjerovatno ga se samo tapšalo po ramenu. Još puno žganaca mora pojesti...

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:23 25.11.2015.

Otočki mediji: Dinamo je bio balkansko primjeren i podoban, Arsenal ga je mogao osramotiti ali radi engleske gentlemanske sportske kulture to nije napravil.

VL
DE
derin
15:02 25.11.2015.

Dinamo očajan, u obrani slabi, prema naprijed bez ikakve vizije, definitivno vidljiv potpis trenera. Vrhunac večeri zbijanje šali na Dinamovu utakmicu s rezervnom momcadi, tj. S lokomotivom ovaj vikend michela Owena i drugog komentatora na televiziji. Ajmo vlajcevicu oderi i njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.