Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istinska strast

Otkriveno koliko Jokić zarađuje na konjima: Iznosi govore sami za sebe

Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić stigao je na utrku konja
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/4
01.08.2023.
u 22:36

Najuspješniji konj Nikole Jokića tijekom prošle godine sudjelovao je u pet utrka. Kroz njih je zaradio 4700 eura, što je čak 300 eura manje, no što će srpski košarkaš zarađivati po satu u novoj sezoni NBA-a

Nikola Jokić je svoje Denver Nuggetse u prošloj sezoni osvojio do prvog naslova prvaka NBA-a u povijesti. Nakon toga se zabavio sa suigračima u Las Vegasu, a potom se zaputio u rodni Sombor gdje se posvetio svojim konjima.

Srpski košarkaš u rodnome gradu posjeduje ergelu Dreamcatcher. Poznato je kako ulaže pozamašne svote u kupovinu rasnih konja, iako zarada od utrka u kojima sudjeluju nije osobito velika.

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao Somborom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

Sombor: Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić stigao je na utrku konja
1/25

Tijekom ljeta često je viđen gost na hipodromima u rodnome gradu, u Subotici, ali i u Italiji. Njegov je najuspješniji konj Amy Del Duomo sudjelovao u pet utrka.

VEZANI ČLANCI:

Tijekom godine od njega je zaradio ukupno 4700 eura. Dakako, Jokić se konjima ne bavi zbog zarade, što je osobito očito kada se u obzir uzme da će u novoj sezoni svakoga sata zarađivati punih 5000 eura.

VIDEO Srbija u šoku zbog odluke Nikole Jokića: "Idi majstore, igraj za Amere"

Komentara 12

VJ
VjetresDinare
22:55 01.08.2023.

da li se nepoznati autor ovakvog clanka pita zanima li to Hrvate

AV
avangero
05:55 02.08.2023.

A koliko zarađuje konj koji se ne potpisuje

KL
Klipan
06:44 02.08.2023.

Dalje od naslova nisam otisao, opet tamo nekakvi Jokic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije