Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"HNS, mafijo"

Osvanuli natpisi protiv Mamića i HNS-a u Brodarici

Transparenti HNS Mamić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
27.06.2016.
u 12:05

Transparenti su izvješeni točno iznad natpisa Vukovar - Škabrnja, posvećenom žrtvama Domovinskog rata.

Transparenti u kojima se Hrvatski nogometni savez naziva mafijom, a hrvatska nogometna reprezentacija "Mamićevom prćijom" osvanuli su u mjestu Brodarica pored Šibenika. Transparenti su izvješeni točno iznad natpisa Vukovar - Škabrnja, posvećenom žrtvama Domovinskog rata. 

Podsjetimo, s hrvatske tribine u Saint-Etienneu na utakmici protiv Češke na Europskom nogometnom prvenstvu doletjele su u teren baklje. Bacači baklji ubrzo su nazvani "orjunašima". Dok su ih neki prozvali huliganima koji mrze hrvatsku reprezentaciju, drugi su ih shvatili kao borce za pravednost u hrvatskom nogometu. 

>>> Uhićen šibenski huligan s utakmice protiv Češke, otkrila ga tetovaža

Komentara 29

ZI
zitosusti
13:43 27.06.2016.

Sto se sve radi da bi se odvratila paznja od crtaca svastike i njihovih narucitelja, hocemo li konacno saznati tko su ti ljudi? Da li ce netko izvjesiti transparent `` Ostoja i podrepina zastitnici crtaca i narucitelji svastike```?

ZO
zoom
12:43 27.06.2016.

a ovi nazovi novinari jedva čekaju polupismene transparente tupavih huligana ne bi li napisali nekakav jadan članak o tome i dobili par kuna....jadno

BA
balic
12:57 27.06.2016.

hahahhaa zasto se junaci nisu potpisali punim imenima i prezimenima.zasto anonimo.??"jaki " ste kao i bakljasi,bakljada a onda bjezanija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije