Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baseball

Za prvo mjesto borit će se domaćin te Austrijanci i Bugari

Bejzbol Karlovac
Dominik Grguric/PIXSELL
17.06.2010.
u 12:49

Karlovačka Olimpija, Buffaloes iz Blagoevgrada i bečki Superfund Wanderers zabilježili su po dvije pobjede na startu.

Već nakon prva dva natjecateljska dana samo su tri momčadi ostale u ozbiljnoj konkurenciji za plasman u finale i osvajanje prvog mjesta na Europskom kupu u bejzbolu, koji se do subote održava u Karlovcu.

Po dvije pobjede zabilježili su domaća Olimpija, bugarski Buffaloes Blagoevgrad i austrijska momčad Superfund Wanderers iz Beča.

Predstavnici Finske, Mađarske i Slovenije imaju po dva poraza i već su izgubili sve šanse da izbore finalni susret, koji je na rasporedu u subotu u 11 sati.

Karlovačka Olimpija nakon startne 10:4 pobjede protiv finske momčadi Espoo Expos bila je još uvjerljivija u drugom nastupu. Slovenski Lisjaki Kranj nisu uspjeli odigrati ni punu utakmicu protiv raspoloženih Karlovčana, jer je u skladu s pravilima susret prekinut nakon sedam od devet izmjena, zbog prevelike razlike u korist Karlovčana - bilo je 12:2 za Olimpiju.

Buffaloes su nakon lake pobjede protiv Slovenaca tek u neizvjesnoj završnici slomili otpor mađarskih Szentendre Sleepwalkersa i pobijedili sa 6:5. Iako domaći navijači i dalje čvrsto vjeruju u uspjeh Karlovčana, u prva dva kola ipak su najuvjerljivije djelovali Austrijanci - svladali su Mađare sa 14:1 i Fince sa 16:1.

Danas su također na rasporedu tri utakmice, a domaćoj publici svakako je najzanimljiviji susret u 17 sati, kada će karlovačka Olimpija igrati protiv Szentendre Sleepwalkersa iz budimpeštanskog predgrađa. Bit će to mala predigra za možda i najvažniji susret kupa u petak - protiv vrlo jakih Austrijanaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije