Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČANI ODUŠEVILI

Vježbače bodrili kao nogometaše

Robert Seligman
Davor Javorović/PIXSELL
09.11.2009.
u 10:20

U odnosu na ostale Velike nagrade Svjetskog kupa, publike je u Osijeku bilo više za kvalifikacija nego na finalima.

Gimnastički Grand-prix u Osijeku ostat će zapamćen ne samo po uspjesima naših vježbača u svjetskoj konkurenciji (sedam finala i medalja), pogotovo onih srebrnog sjaja Tomislava Markovića na tlu i Tijane Tkalčec u preskoku, već po fantastičnom ozračju u dvorani koja kao da je projektirana upravo za gimnastiku.

Publika je bila inspiracija za 120 natjecatelja iz 29 zemalja, a mnogi navijači odjenuli su i majice hrvatske reprezentacije, pa je dvorana u Gradskom vrtu na trenutke izgledala kao da gostuju nogometaši ili rukometaši.

– U odnosu na ostale Grand-prixe Svjetskog kupa, u kvalifikacijama je publike bilo mnogo više, a ozračje je na finalima bilo da se naježite. Svaki je gimnastičar za svaku vježbu dobio potporu i pljesak cijele dvorane, što je bilo motivirajuće za sve, a osobito za naše. Svi smo uživali – zaključio je Tomo Pejnović, član Izvršnog odbora Hrvatskoga gimnastičkog saveza.

Broj prodanih ulaznica, po 40 i 70 kuna za kvalifikacije te 70 i 90 kuna za finale, nije još poznat, ali dvorana s 3000 mjesta bila je u subotu puna, pa se već s uzbuđenjem govori o Grand-prixu Osijeka 2010.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije