Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''out'' dva mjeseca

Valentino Rossi zadobio teški prijelom noge (video)

rossi2
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
05.06.2010.
u 12:43

Do kraja treninga bilo je preostalo 15 min kad je Talijan izgubio ravnotežu i teško pao sa svoje Yamahe.

Svjetski Moto GP prvak Valentino Rossi na drugom slobodnom treningu za VN Italije slomio je obje potkoljenične kosti desne noge će izbivati dva mjeseca!

Talijan je nezgodno pao sa svoje Yamahe na treningu u Mugellu i s bolnom grimasom pokazao da je situacija gadna. Liječnici su doletjeli u pomoć i imobilizirali mu noge Prijelom je vanjski, no srećom živci nisu stradali.  

Do kraja treninga bilo je preostalo tek 15ak minuta, Rossi je bio treći, iza Lorenza i Pedrose. Na žalost svih Talijana, njihov moto-junak neće na domaćem terenu voziti četvrtu trku sezone, a propustit će i barem šest narednih utrka.

Deveterostruki svjetski prvak je trenutno drugi u poretku, s devet bodova manje od Lorenza.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kos
kos
21:28 06.06.2010.

Dani Pedrosa nepobjediv u Mugellu ove godine Pedrosa je na stazi u Mugellu demonstrirao moć budući da je, nakon što je u subotu osigurao pole position, u nedjelju vodio od starta do cilja. Uz to je odvozio i najbrži krug,, te srušio rekord staze. Došao je na taj način do prve pobjede ove sezone, devete ukupno u elitnoj klasi, te 32. u karijeri kada se u obzir uzmu sve klase. U Mugellu je bio 4.014 sekundi brži od Yamahinog Lorenza, te 6.196 sekundi od svoga momčadskog kolege Doviziosa. Lorenzo je zadržao prednost u ukupnom poretku, a na drugo je mjesto sada izbio Pedrosa. Preskočio je svjetskog prvaka Valentina Rossija koji je u subotu na drugom slobodnom treningu pao i slomio potkoljeničnu kost desne noge. Spomenimo i kako je pobjeda u Moto2 klasi pripala Talijanu Andrei Iannoneu (Speed Up), dok je u najslabijoj klasi (125 ccm), najbrži bio Španjolac Marc Marquez (Derbi). MotoGP, VN Italije: 1. Dani Pedrosa (Špa/Honda) 42:28.066 2. Jorge Lorenzo (Špa/Yamaha) +4.014 3. Andrea Dovizioso (Ita/Honda) +6.196 4. Casey Stoner (Aus/Ducati) +25.703 5. Marco Melandri (Ita/Honda) +25.735 MotoGP, ukupni poredak: 1. Jorge Lorenzo (Špa/Yamaha) 90 bodova 2. Dani Pedrosa (Špa/Honda) 65 3. Valentino Rossi (Ita/Yamaha) 61

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije