Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

U Istanbulu Sanja i Duje kandidati za medalje

'sport.......zagreb.......06.06.2009. bazten na salati - plivacki madjunarodni miting zlatni medvjed - sanja jovanovic - hrvatska  Photo: Renato Brandjolica/vecernji list'
'Renato Brandjolica/Vecernji list'
08.12.2009.
u 08:32

Europsko plivačko prvenstvo u 25-metarskom plivalištu koje se od 10. do 13. prosinca održava u Istanbulu već je polučilo prvi rekord: nastupit će 550 plivača i plivačica iz 42 zemlje.

Nastup je potvrdilo 88 od 115 osvajača medalja s prethodnog EP-a u Rijeci i sedam svjetskih prvaka s ovogodišnjeg SP-a u Rimu.

U rekordni broj sudionika solidno se uklopila i hrvatska 17-eročlana reprezentacija koju će činiti četiri plivačice (Babok, Dragojević, Franić, Jovanović) i 13 plivača (Bilić, Cvitković, Delač, Draganja, Gerbec, Imprić, Križan, Rogulj, Straga, Puninski, Šimunić, Škugor, Todorović).

– Svi su ti plivači i plivačice ispunili norme a putovanje u Istanbul je relativno jeftino pa nije bilo razloga za restrikcije – objasnio je glavni tajnik HPS-a Tomislav Karlo.

Od svih se putnika na Bospor očekuju osobni rekordi, a to znači da su Duje Draganja i Sanja Jovanović kandidati za medalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije