Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilački kutak

"Tigrovi" poharali Sloveniju, slijedi te-kvon-do

Te-kvon-do
Arhiva VL
12.11.2009.
u 19:40

Borci Kik-boks kluba Tigar na 26. Slovenia Openu u Zagorju ob Savi osvojili su čak 15 odličja, od čega četiri najsjajnija.

Kik-boks i te-kvon-do ovih dana u središtu su pozornosti ljubitelja borilačkih sportova. Članovi Kik-boks kluba Tigar odlično su odradili nastup u Zagorju ob Savi, gdje je održan 26. međunarodni kik-boks turnir Slovenia Open - osvojili su petnaest odličja, od čega četiri zlatna, sedam srebrnih i četiri brončana.

Posebno uspješna bila je Petra Lončar, koja je osvojila dva zlatna odličja (do 42 i do 47 kilograma), a zlata su još osvojili Lucija Cicvara i Robert Basara. Srebrna odličja osvojili su Sara Protulipac, Mateja Kunović, Edis Sušić, Mihael Pavlaković (dva), Petra Lončar i Adam Blauhorn, a brončana Petra Miskić, Karlo Valentić, Karlo Kapusović i Marino Štefanac.

Članovi TKD Karlovac planiraju pravi pohod na Croatia Open. Nastupit će ih čak 19: Matej Šprajcar, Josip Epet, Krešimir Kostelac, Nency Magdić, Antonela Miletić, Nikolina Delić, Tadea Beršinić, Lidija Pleskina, Ivana Petković, Silvio Pakšec, Boris Epet, Stjepan Sabljak, Marko Muhić, Doris Petković, Petra Butala, Anja Draganić, Kruno Šebetić, Ivo Pletikosić i Petar Lukežić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije