Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tour de france

Težak pad i lom Kišerlovskog, propušta Olimpijske igre?

'Leading men, Croatia\'s Robert Kiserlovski and France\'s Jean-Christophe Peraud ride in a breakaway in the 226 km and twelfth stage of the 2012 Tour de France cycling race starting in Saint-Jean-de-M
'LIONEL BONAVENTURE'
15.07.2012.
u 19:33

Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski (Astana) pao je u današnjoj 14. etapi Tour de Francea, te je odustao od daljnjeg natjecanja na Touru.

Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski (Astana) teško se ozlijedio u 14. etapi Tour de Francea, te je odustao od daljnjeg natjecanja na najprestižnijoj svjetskoj utrci...

I to zbog veoma bizarnog razliga. Njegov momčadski kolega Brajkovič naletio je na čavliće koje je netko posipao po cesti, a Kišerlovski je stao da mu pomogne...

No, u tom trenutku je punom brzinom na Hrvata naletio Amerikanac Leipheimer, te mu potrgao desnu ključnu kost...

- Užasno me boli, a još sam više ljut na Leipheimera. Stajali smo sa strane, a on je doletio kao luđak - rekao je Kišerlovski.

Nada se da možda ipak neće propustiti Olimpijske igre u Londonu, gdje je želio medalju.

- Odmah idem u Zagreb, vjerojatno će mi staviti pločicu u ključnu kost, no ja ću već za tjedan dana početi trenirati. Borac sam, neću odustati od Igara.

Biciklisti su "poludjeli" zbog incidenta, pogotovo prošlogodišnji pobjednik Cadel Evans, koji je čak triput morao mjenjati probušenu gumu.

- Ovo je velika sramota, ne razumijem idiote kojima takvo nešto može pasti na pamet. Zbog budala je netko mogao poginuti - rekao je Evans.

Prije etape Kišerlovski je u ukupnom redoslijedu bio 22. od 198. vozača.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Topgen
Topgen
21:13 15.07.2012.

Velika steta .

T1
t111
22:49 15.07.2012.

tezak pad? ili se drugi zabio u njega... daj se odlucite... a tebi robi, sva sreca u sto brzem oporavku!

OK
okip
20:19 15.07.2012.

Katastrofa! Ne samo za njega, več i za Astanu, posebno za našeg Brajkoviča. Robert! Slovenija ti drži palčeve!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije