Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje na islandu

Španja osvojio zlato na Europskom prvenstvu

'spo-20.10.2009,dubrovnik miho spanja Photo: Zvonimir Pandza/VLM'
'Zvonimir Pandza/VLM'
20.10.2009.
u 15:50

Najbolji hrvatski plivač s invaliditetom Mihovil Španja osvojio je zlatnu medalju u disciplini 100 metara prsno na EP-u na Islandu.

Španji je ovo druga medalja na tom natjecanju, srebro je osvojio na 400 metara mješovito, a do kraja natjecanja ima priliku udvostručiti svoj uspjeh. Španja danas pliva 200 metara mješovito, a u subotu 100 metara leđno.

– Presretan sam što se dugotrajan rad moga trenera Deana Kontića i mene isplatio i što sam opet na krovu Europe – kratko nam je komentirao Španja iz Reykjavika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije