Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA LIVAJE

Svaguša naredio povlačenje popisa za put u Sloveniju

Marko Livaja (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
10.06.2010.
u 12:43

Ludilo kao i uvijek. Hajduk je na svojim internetskim stranicama, par dana prije početka priprema, objavio popis prvotimaca koji bi se u ponedjeljak trebali javiti na pripreme.

Bio je to popis u dva dijela, na onom kojem su prvotimci bilo je 27 imena, a na popisu za poslijepodnevnu prozivku našlo se 17 imena. Međutim, popis je vrlo brzo nestao sa  stranice. Predsjednik Joško Svaguša doslovno je poludio zbog objavljivanja jer ga struka na čelu s Ivicom Šurjakom nije pročešljala, pa je naredio micanje. Cijelo jutro urlao je na klupske zaposelnike. A popis je objavljen po nalogu vrha Hajduka.

Inače, sve više-manje očekivano, prvoj momčadi priključeni su mladci, na drugom popisu bili su igrači koji su prošle sezone igrali na posudbama. U prvoj momčadi su Vejić i M. Buljat, nema Šerića i Tomića, koji su otputovali u Tursku na konačni dogovor s Karabuksporom. Najviše je bolo u oči što na popisu nije bilo Marka Livaje, mladog kadeta kojemu je ponuđen profesionalni ugovor. Livaja je donio čvrstu odluku da ide u milanski Inter, ne vidi svoju budućnost u Poljudu. Stipendijski ugovor mu istječe 30. lipnja i tada će ga Hajduk suspendirati.

Evo kako su izgledali prvotni popisi na Hajdukovim stranicama.

Prva skupina: Subašić, L. Kalinić, Stipica, M. Buljat, J. Buljat, K. Ljubičić, M. Ljubičić, Ah. Sharbini, An. Sharbini, Ibričić, Andrić, Vukušić, Tomasov, Strinić, Oremuš, Maloča, Tičinović, Pandža, Čop, Cernat, Jonjić, Jozinović, Brkljača, Vejić, Lendrić, Režić, Boljat i Andrijašević.

Druga skupina: Radošević, Obšivač, Trebotić, Surać, Novak, Čubrilo, Grubić, Kukoč, M. Barać, Leko, R. Španjić, Zulim, Barić, Glumac, Tokić i Sačer.

Ključne riječi

Komentara 1

12
12foryou
23:10 10.06.2010.

who the f... is livaja. sad si taj bubuljicar umislja da je veci od Hajduka i da ga triba molit da ostane. mislin da ce se za njega cuti kao i za ostale zvijezde koje su otisle tako mlade i neprofilirane u inozemstvo. tuzno ali istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije