Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klizanje

Slovenci zbog Piruete otkazali svoje prvenstvo

Zlatna pirueta
Renato Branđolica
26.11.2009.
u 17:32

Nakon povuci-potegni, zahvaljujući pomoći Zagrebačkoga športskog saveza, klizačko natjecanje 42. Zlatna pirueta održat će se 11. i 12. prosinca u Ledenoj dvorani. Organizatori već imaju prijave 70 klizača i klizačica iz 21 zemlje (Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Estonija, Finska, Njemačka, Velika Britanija, Mađarska, Izrael, Japan, Kazahstan, Luksemburg, Poljska, Portoriko, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Švedska i Turska).

Promjena datuma ove priredbe očigledno je bila pun pogodak. Tako su Slovenci zbog Zlatne piruete otkazali u tom terminu svoje nacionalno prvenstvo. Za većinu klizača Zlatna pirueta bit će dobra i posljednja provjera uoči Zimske olimpijade u Vancouveru. Poznata je već i satnica natjecanja. U petak će program trajati od 11.30 do 22 sata, a u subotu od 9.30 do 19.30 sati. U 20 sati bit će gala-priredba najboljih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije