Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U ŠANGAJU

Sanja: Dobar uvod za pedeseticu

Sanja Jovanović
Pixsell
25.07.2011.
u 11:49

Sanja Jovanović bila je 31. na 100 leđno, a Dominik Straga 34. na 200 slobodno.

Drugoga dana plivačkih natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Šangaju čast hrvatskog plivanja branili su primorjaši Sanja Jovanović i Dominik Straga. Rezultati očekivani, Sanja je 100 metara leđno isplivala za 1:02.75, što je 16 stotinki sekunde brže od njezina najboljeg ovosezonskog rezultata, ali ovdje je bilo dovoljno tek za 31. mjesto u konkurenciji 53 plivačice.

– Utrka je bila solidna, zadovoljna sam. Nisam previše opterećena rezultatima i normama, meni je bitno da sam tu i da sam se vratila. Rezultati će doći sami po sebi, jer spremna sam raditi maksimalno kao i prije – kazala je Sanja, koja je prošle godine imala problema sa štitnjačom i zbog toga je daleko od najbolje forme.

No, prvih 50 metara otplivala je za 29.90, pa to daje nadu da će u "svojoj" utrci na 50 metara biti mnogo uspješnija.

– Taj je rezultat u svakom slučaju dobar uvod za utrku na pedesetici. Vidjet ćemo, do srijede ću valjda obnoviti snagu – dodala je.

Straga je na 200 metara slobodno zauzeo 34. mjesto među 60 onih koji su nastupili. Rezultat 1:51.35 slabiji je od njegova najboljeg ovosezonskog ostvarenja (1:51.20). Ali je zato prvih 50 metara otplivao za solidnih 25.57 (Phelps 25.46).

– Mislio sam "svjetsko je prvenstvo, nema se tu što čekati", a sad mi se čini da sam možda ipak trebao krenuti nešto sporije, sačuvati više snage za drugu polovicu utrke. Očekivao sam rezultat ispod 1.50, ali loše spavam, nedostaje mi malo energije, pa kad se sve zbroji, mogu biti zadovoljan. 

Komentara 1

PT
pandur_Tomo
13:05 25.07.2011.

Dokle će ovi propali sportaši putovati na račun poreznih obveznika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije