Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

S Rijekom počinje i zagrijavanje glasnica

Odbojka
Marko Jurinec/PIXSELL
18.03.2010.
u 13:49

Varaždincima će momčad Rijeke biti i prva prepreka na početku doigravanja za prvaka Hrvatske, koje počinje sljedeće srijede.

Nedjeljnom utakmicom Varaždina i Rijeke završava se prvi dio odbojkaškog prvenstva, ali i počinje serija od najmanje tri međusobna susreta. Naime, već od srijede ta dva kluba započet će borbu za polufinale doigravanja za prvaka Hrvatske.

- Nije nimalo lagano s istim protivnikom u tjedan dana igrati tri utakmice, s time da se serija može i produljiti, pa ćemo odigrati čak četiri utakmice u samo deset dana - otkrio je trener Varaždinaca, Miroslav Aksentijević.

Nije tajna da Varaždin cilja na naslov prvaka.

- Ušli smo u režim rada koji jamči rast forme kako se bude približavala polufinalna serija u kojoj nas očekuje zagrebačka Mladost. Dobro je što su se novopridošli igrači tijekom zimske stanke, Srdoč, Vulin i Blagojević, prilagodili na naš način rada. Rijeka nas je mogla izbjeći u doigravanju, no nisu ništa kalkulirali, što je dokaz da su uvjereni kako može u igri s nama biti iznenađenja - kaže trener Aksentijević.

Nedjeljni susret bit će prilika navijačima da zagriju glasnice. Naime, odbojkaška doigravanja redovito do posljednjeg mjesta napune dvoranu.

- Nadam se kako će i ove godine biti ista slika na tribinama. Već godinama smo najuspješniji varaždinski klub. Donijeli smo dva naslova prvaka i jednu titulu u kupu. I ove godine publici ćemo prirediti brojna iznenađenja. Želimo da svi dođu obučeni u crvenu, klupsku boju, pa da i tako stvore posebno ozračje, koje bi igračima trebalo pomoći u napadu na treći naslov prvaka - kaže predsjednik kluba Varaždina, Ivica Đolonga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije