Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sin vozača relija

Rovanperä (8) već briljira za upravljačem

Kalle Rovanperä
youtube.com
13.04.2010.
u 17:07

Kalle Rovanperä, osmogodišnji sin bivšega finskog vozača relija Harija, već se ističe sjajnim nastupima za upravljačem na reli-stazama u Finskoj, kako suhima tako i zaleđenima.

Mali Kalle postao je istinska zvijezda u domovini i očito je da će krenuti očevim stopama.

Hari Rovanperä u Svjetskom je prvenstvu u reliju nastupao od 1993. do 2006. godine izborivši tek jednu pobjedu i 15 postolja u 111 nastupa. Bio je specijalist za makadamske podloge.

Za razliku od oca, Kalle se sjajno snalazi i na snijegu i na suhome. Iako u Finskoj nisu neobične utrke relija na kojima nastupaju maloljetnici, način na koji maleni Kalle vozi vješto se krećući po vijugavim zavojima omeđenima drvećem ostavlja bez daha.

Njegov otac, očito bez brige za sinovu sigurnost, svom je dječaku spremno prepustio upravljač utrkama prilagođene toyote starlet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije